Danske Natasja hitter i USA

Den afdøde rapper Natasja ligger nummer 2 på den toneangivende amerikanske Billboards Dance Airplay-liste. Nummer tre på listen er danske Ida Corr.

Snakken om Natasjas lurende gennembrud i udlandet behøver langt fra at være slut, selvom den danske rapper og sangerinde døde på Jamaica sidste år, hvor hun var ovre for at optræde.

For ligesom der stadig er godt gang i salget af hendes sidste danske album "I Danmark er jeg født", der udkom efter hendes død, så har købere i USA nu også opdaget danskerens talent.

Fælles dansk succes

Lige nu ligger Natasja nemlig nummer to på den toneangivende amerikanske Billboard-hitliste i kategorien Dance Airplay.

På listens tredjeplads er det i øvrigt en anden dansker, nemlig Ida Corr, der huserer med sangen "Let me Think About It". En sang, der sidste år havde pæn succes i Storbritannien.

Det aktuelle hit fra Natasja er - naturligvis - også engelsksproget og hedder "Calabria 2008". Det er lavet sammen med den danske producer Rune Reilley Kolsch, der kalder sig Enur på skiven.

Nyt Natasja-album på vej

"Calabria 2008" er ikke med på albummet "I Danmark er jeg født", men kan meget vel være at finde på Natasjas internationale album, som der er planer om at udgive.

- Allerede før Natasja tog til Jamaica, var det planlagt, at Release-albummet fra 2005 skulle følges op af et internationalt album. Natasja indspillede sine vokaler færdigt til deadline, og albummet er nu ved at være færdigproduceret, siger Natasjas manager Peter Skovsted til 24timer.

FacebookTwitter