'Det var lidt en taberting i folkeskolen': Nu tør Andreas vise sin hobby frem for tusindvis af mennesker

Efter 29-årige Andreas Lyngø var involveret i en voldsom trafikulykke, fik han lyst til at genoptage fiskeriet.

OBS: Videoen indeholder billeder, der kan virke voldsomme.

- Man bliver 12 år igen. Tonelejet går helt op. Det er sådan noget, man skal ud og prøve selv. Det er en ud-af-kroppen-oplevelse.

Det er ikke beskedne ord, der bliver brugt, når den 29-årige lystfisker forklarer, hvordan han har det, når han står med fiskestangen i hånden og hiver laks, gedder og ørred til sig.

Andreas Lyngø er 29 år og er fiske-YouTuber. Til tusindvis af mennesker underholder han med sine fisketure og sin enorme viden om fiskeri.

Og ikke nok med at stænger, kroge og fiskevand kan gøre ham lykkelig, så var hobbyen også med til at få ham ud af en livskrise, der ramte i teenageårene.

Den unge naturfan var involveret en trafikulykke, endte i koma og havde i månedsvis brug for hjælp til at vaske sig og få mad i munden. Men lige så snart han kom på benene igen, vidste han godt, hvad han skulle. Også selvom fiskeriet var "lidt en taberting" i gymnasiet.

- På et tidspunkt begynder jeg selv at kunne komme ud igen med krykker, hvor jeg går ned til den lokale bæk og begynder at fiske der igen, fortæller han og fortsætter:

- Det der med at komme ud helt selv gjorde, at jeg følte mig som min egen igen. Jeg kunne gøre, hvad jeg havde lyst til.

Derfor føler den unge fiskeentusiant, at han skylder fiskeriet noget – så nu glæder han sig over, at han kan give noget tilbage og inspirere andre til at komme ud i naturen.

Mød Andreas Lyngø i videoen øverst og hør, hvor meget fiskegrej han efterhånden har anskaffet sig.