"Dirty Harry" barsler med ny film

Clint Eastwood er efter sigende tilbage i rollen som den hårdkogte politimand Dirty Harry. En ny film er på vej, ifølge filmbladet Variety.

De modne herrer fra Hollywood vil ikke slippe de gamle helteroller.

Først genoplivede Bruce Willis figuren John McClane i en ny Die Hard-film. Så gjorde Sylvester Stallone comeback som Rambo, og til maj er Harrison Ford tilbage på lærredet som Indiana Jones. Nu ser det så ud til, at endnu en af de store actionhelte er på vej tilbage, skriver Ritzau.

Vedvarende rygter fra Hollywood siger, at den 78-årige Clint Eastwood er i gang med at indspille en ny film som den hårdkogte politimand Harry Callahan - bedre kendt som Dirty Harry. Det vil i så fald blive den sjette i rækken, og den første siden 1988.

Jagter barnebarns morder

Ifølge avisen The Scotsman begyndte rygterne, da filmbranchens magasin Variety i sidste uge skrev, at Eastwood spiller hovedrollen i sin nye film, der har premiere til december.

Filmen kommer efter sigende til at hedde "Gran Torino", der er navnet på en Ford fra 1970'erne.

Ifølge rygterne handler filmen om, at en nu pensioneret Dirty Harry jagter en morder, der har dræbt to politifolk - den ene af dem var Dirty Harrys barnebarn. Morderen kører i en gammel Gran Torino.

Hverken Eastwood eller filmselskabet Warner Brothers har dog bekræftet, at Dirty Harry vender tilbage, men mon ikke mange fans af filmserien krydser fingre for, at helten vender tilbage.