Download Liam Gallaghers nye single gratis

For første gang siden Oasis gik i opløsning, udsender Liam Gallagher i dag ny musik. Sangen "Bing the Light" kan downloades gratis.

En enfant terrible af rang, en rock n' roll star med voldelige tilbøjeligheder og en sanger, der efter egen opfattelse er større end Elvis.

Oasis' tidligere forsanger Liam Gallagher har lavet så meget ballade, at det ind imellem kan være svært at huske, at han skam også laver musik.

Første single er gratis

Men det gør han, og hans post-Oasis-projekt Beady Eye er nu klar med et nyt album og deres første single "Bring the Light" kan nu downloades gratis fra bandets hjemmeside.

Bandet består af alle andre Oasis-medlemmer end broderen Noel Gallagher plus guitaristen Chris Sharrock. Men Noel Gallagher gæsteoptræder på Beady Eyes nye plade, så det er næsten et Oasis-album.

Siden Oasis gik i opløsning i august 2009 har Liam Gallagher lanceret sig selv som tøjdesigner, og det var med den kasket på, han besøgte Copenhagen Fashion Week og hilste på kornprinsesse Mary med et ærbødigt kys på hånden.

Facebook
Twitter