DR afviser Forbrydelsen-brøler

Rygterne om at DR utilsigtet er kommet til at afsløre morderen i Forbrydelsen III har intet på sig, lyder det fra producenten bag serien.

Rygterne om at DR utilsigtet er kommet til at afsløre morderen i Forbrydelsen III har intet på sig, lyder det fra producenten bag serien. (Foto: © Jens Nørgaard Larsen, Scanpix)

Har DR lavet en gigantisk brøler og afsløret morderen før tid?

Det mener den politologistuderende Bertel Torp, der ifølge Ekstra Bladet kan have fanget DR i en kæmpe fodfejl.

Efter han har kigget XML-koderne igennem på Forbrydelsens hjemmeside, så har han opdaget, et punkt der hedder "Morder". Et punkt der peger hen til en af seriens karakterer, der dog endnu ikke er afsløret.

Producent: Vi er jo ikke idioter

Men det er ren spekulation, fortæller Piv Bernth, der er chef for DR Drama og producent på Forbrydelsen III.

- Selvfølgelig laver vi ikke sådan en brøler. Vi er jo ikke idioter, siger Piv Bernth til DR Kultur.

Hun vil hverken be- eller afkræfte rygterne om den påståede morder.

Kommenterer ikke rygter

- Hvis folk påstår, de har fundet morderen, så er det jo fint, men det siger sig selv, at vi ikke kan kommentere på den slags rygter. Det er jo ikke i seernes interesser at få at vide, hvem det er så tidligt i sæsonen, siger Piv Bernth.

Allerede søndag aften blev der spekuleret i, at DR havde lavet en anden brøler, da de i rulleteksterne præsenterede en vis "GM", hvilket flere personer gættede på stod for "gerningsmand".

Dansk-svensk skuespiller genkendt

GM bliver spillet af den dansk-svenske skuespiller Thomas W. Gabrielsson, hvis stemmer også er blevet genkendt som morderens af Informations filmanmelder Christian Monggaard ifølge Monggaards egen twitter-profil.

Ønsker du at se navnet på den påståede morder, der skulle gemme sig i XML-koderne, kan du finde det på linje 27 i kildekoden her.