DR-speaker i tårer for åben skærm: Undskyld

Tv-speakeren Stine Schwennesens stemme knækkede søndag aften foran hele Danmark efter Kim Larsen-mindekoncerten.

- Ja, Kim Larsen er ikke blandt os mere…

Mere nåede DR-speakeren på DR1 søndag aften, Stine Schwennesen, ikke at sige, før hendes stemme knækkede over, og hun måtte undskylde over for seerne hjemme i stuerne.

- Undskyld, jeg er også lidt rørt… Intet kan erstatte ham, men vi kan mindes ham sammen, som vi lige gjorde her, fik hun fremstammet, inden hun kunne fortælle seerne om resten af aftenen på DR's kanaler.

Reaktionen, som kom lige efter, at DR Pigekoret havde afsluttet mindekoncerten for Kim Larsen med klassikeren 'Om lidt', kom bag på Stine Schwennesen selv, fortæller hun efterfølgende.

- Jeg er helt i chok over mig selv – jeg har lige grædt på landsdækkende tv, siger Stine Schwennesen og fortsætter:

- Normalt kan jeg sagtens klare sådan noget, og jeg er sådan en, der altid flyder ovenpå, men det kunne jeg altså ikke her til aften.

Rørt over engagement

Hele ugen har man i Danmarks Radio knoklet på tværs af afdelinger for at få søndagens mindekoncert på Rådhuspladsen i København stablet på benene, ligesom man i DR Nyheder også har produceret en spritny dokumentar om Kim Larsen på rekordtid.

Og det er den arbejdsindsats, der sammen med Kim Larsens død, har rørt Stine Schwennesen, som har været speaker på DR1 siden 2011.

- Det har været så fedt at opleve det engagement, der har været i huset omkring Kim Larsen. Og det kulminerer så med et blændende flot show her til aften. Det hele har bare været så rørende, siger hun.

FacebookTwitter