Eks-sugardateren Gina Jaqueline skal skrive bog: Den bliver tyk, smuk og lyserød

Gina Jaqueline, der sugardatede på DR3, udgiver bog om sin livsfilosofi til sommer.

Gina Jaqueline har vidst, hun gerne ville være forfatter, siden hun var fire. (Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen © Scanpix)

- Den bliver tyk, smuk og lyserød. Og så vildt poetisk og vildt god.

Sådan lyder det fra Gina Jaqueline, som er kendt fra DR3-programmet ’Gina Jaqueline – en sugardaters fortælling’.

Hun er netop gået i gang med at skrive en bog, som forventes at blive udgivet til sommer.

- Den kommer til at handle om mig og min livsfilosofi. Det bliver ikke en biografi, det er stadig lidt for tidligt. Men den kommer til at handle om, at jeg har grebet livet anderledes an end så mange andre, og hvorfor jeg har valgt den vej. Hvorfor jeg er blevet så anarkistisk, som jeg er, siger Gina Jaqueline.

At skrive er ikke nyt for DR3-sugardateren, som siden programmerne blev optaget har fundet kærligheden, og derfor har droppet livet som sugardater.

- Jeg har altid skrevet poesi, knækprosa og tegneserier, da jeg var lille. Siden jeg var fire år og begyndte at læse, har jeg vidst, at jeg gerne ville være forfatter. Jeg er bare så ualmindelig glad for ord, at folk troede, jeg var autist. Så det at skrive, det føler jeg mig hjemme i.

Har mere erfaring end en 50-årig

Hun fortæller, at hun allerede er gået i gang med at skrive, men ikke vil fortælle mere om indholdet på nuværende tidspunkt.

Du er 27 år. Er det ikke lidt tidligt at skrive om dine erfaringer med livet?

- Det er langt mere min filosofi end mine erfaringer. Men jeg har nok mere erfaring end de fleste kvinder på 50 år, griner Gina Jaqueline.

Det er forlaget Turbine, som vil udgive bogen, og her bekræfter forlagets kommunikationsansvarlige Marie Jensby, at bogen forhåbentlig bliver færdig til sommer.

- Vi har set programmerne, og vi tænker, at der er mere kød på hendes historie, end der kom frem i programmerne. Men vi kan ikke sige så meget mere om bogens indhold endnu, siger hun.

Foruden sin kommende bog er Gina Jaqueline også i gang med at skrive en roman, som hun dog ikke forventer skal udkomme lige foreløbig.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter