Eksmedlem sagsøger Kandis

Tidligere trommeslager i Kandis, Benny Jensen, har lagt sag an mod orkestrets nuværende medlemmer, fordi han mener, at han har penge til gode.

Benny Jensen, som var trommeslager for dansebandet Kandis fra 1991 til 2003, har sagsøgt orkestret for penge, som han mener, han har til gode, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Forsanger i det populære danseorkester, Johnny Hansen, undrer sig over, at blive stævnet af et tidligere medlem, og Johnny Hansen hævder, at Benny Jensen ikke har kontaktet bandet på andre måder end med et brev fra advokaten.

Benny burde have været voksen

Ifølge forsangeren drejer det sig om et gammelt forhold fra tiden omkring bruddet i 2003. Han ønsker dog ikke at svare på, om ekstrommeslageren reelt har penge til gode eller ej.

- Jeg synes, han skulle have været så voksen og prøvet at tale med os først, siger Johnny Hansen.

Kandis har siden 1989 spillet op til dans, og der findes vel ikke det forsamlingshus herhjemme, hvor orkestret ikke har spillet. Det store gennembrud kom i 1993 med hittet En lille ring af guld. Og bandet haft siden haft rygende travlt i både studie og på landeveje.

- Men for at opsummere historien, så er det blevet til 14 fantastiske CDere, der ikke bare lyder godt, men sælger mindst lige så godt, skriver Kandis på deres hjemmeside.

Kandis er ikke venner

Johnny Hansen betegner bruddet i 2003 som helt udramatisk, men siden da har der dog ingen personlig kontakt været imellem dem.

- I Kandis er vi ikke venner, vi er arbejdskolleger, forklarer Kandis-forsangeren.

Årsagen til, at bandmedlemmerne ikke omgås hinanden privat er ifølge Johnny Hansen, at bandet i forvejen ses ofte, når de er ude at spille

Sagsøgt de forkerte

Striden kan vise sig at slutte, før den begynder. Benny Jensen har ved en fejl sagsøgt bandmedlemmerne personligt i stedet for at stævne selskabet bag gruppen. En fejl som kan vælte sagen for ham, når retsafdelingen i Thisted 8. september skal afgøre, om han kan få lov til at justere den.

Afvises han, vil han ikke kunne rejse sagen på ny, fordi sagen vil blive forældet. Får den lov til at køre, forventes sagen at finde sted i foråret 2010 i retten i Thisted.

I dag består Kandis foruden Johnny hansen på guitar og sang af Jørgen Hein Jørgensen på bas og sang, Michael Kratz på trommer og sang og Jens Erik Jensen på tangenter og sang.

FacebookTwitter