Emma Watson knust over sidste Potterfilm

Der bliver ikke flere film om Harry Potter, og det er den kvindelige hovedrolle ked af.

Efter den ottende og sidste film i serien om troldmanden Harry Potter er Emma Watson, der spiller den kvindelige hovedrolle Hermione, ked af, at eventyret er slut.

- Nu og da føler jeg mig virkelig trist, for det her er dét. Dette er enden. Tænk, at det er den sidste "Harry Potter"-fest, sagde stjernen, da hun torsdag fejrede den sidste film med sine mandlige modstykker Daniel Radcliffe og Rupert Grint.

- Jeg har fået så mange glade minder af at lave de her film, så det er selvfølgelig trist. Men jeg vil ikke være trist. Jeg vil nyde denne tid med mine venner og alle de mennesker, der gjorde de 10 år til noget specielt. Jeg vil savne alle rigtig meget.

Glæder sig til at være normal

De tre stjerner festede i London, hvor Emma Watson blev fotograferet dansende med nogle venner og talte med britiske People.

- Jeg ser frem til bare at være en normal ung kvinde igen. Det har været ret hårdt og presset at lave "Harry Potter"-filmene, så jeg er glad for at være ude med mine venner. Det bliver rart at tage en pause og slappe lidt af, sagde skuespillerinden og fortsatte:

- Det er første gang, jeg har muligheden for at træde tilbage og rigtig nyde den succes, vi alle sammen har haft. Det har været fantastisk.

Snart ses i ny film

Selv om Watson planlægger at leve et mere normalt liv, kan man snart se hende som en letpåklædt Sam i filmen "The Perks of Being a Wallflower".

- Der er en scene, hvor jeg skal imitere Susan Sarandon i Rocky Horror Picture Show, og jeg står i et korset foran alle de her statister og prøver at danse. Jeg følte mig helt til grin, fortæller hun til Wenn.com.

Den ottende og sidste film om troldmandslærlingen, "Harry Potter og dødsregalierne 2", får danks premiere 13. juli.

Kilde: Ritzau

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter