Enige anmeldere: Bedste Bond nogensinde

De danske anmeldere lader stjernerne drysse ned over ”Skyfall”, som flere mener, er den bedste film i Bond-rækken nogensinde.

De danske anmeldere har savnet den klassiske James Bond, og lader stjernerne drysse nedover ”Skyfall”.

Anmelderne er skræmmende enige om den nyeste Bond-film, "Skyfall".

Som nummer 23 i rækken af agentfilm, har "Skyfall" taget ved lære af forgængerne, og så gjort det hele endnu bedre.

- Bond er bedre end nogensinde før, skriver Berlingske og giver 5 stjerner.

50 års jubilæum

Filmen markerer James Bonds 50 år på filmlærredet, og 007 er gået tilbage til rødderne.

Den gamle Aston Martin er taget frem fra garagen, der er Bond-babes, biljagter, klassisk sangtema, Dry Martinis (og en enkelt Heineken).

- Alle sejl er sat til for at gøre "Skyfall" til en Bondtemafest (… )"Skyfall" er ikke bare en Bondfranchise, men en rigtig god film. En action film. Og en rigtig flot en af slagsen, skriver Politiken og giver 5 hjerter.

Klassisk og moderne

Men selvom "Skyfall" trækker på klassiske Bond-elementer, er plottet mere karakterbåret end tidligere 007-film, mens agenten selv er blevet moderne.

- Sam Mendes løfter sin Bond ind i en nutidig filmverden og gør ham i al sin smertefulde menneskelighed så vital og moderne som nogensinde, skriver BT og giver 5 stjerner.

Jyllands-Posten tilslutter sig de 5 stjerner.

- James Bond fejrer 50 år på biograflærredet med at turde forny sig. Som tilskuer er man lettere rystet og en lille smule rørt, skriver avisen.

Plot står og falder med skurken

"Skyfall" høster 4 stjerner i Ekstra Bladet, der gerne havde set en kortere film, som brød mere med tilskuernes forventninger.

Til gengæld roses filmens nye superskurk, Silva.

- En Bond-film står og falder ofte med skurkens præstation, og da den denne gang er lagt i hænderne på den altid excellente Javier Bardem, er den side af sagen mere end i orden, skriver avisen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk