Evas sociale medier eksploderede efter tv-optræden: 'Jeg havde møder stort set hver dag'

Komikeren Eva Jins karriere tog fart efter hendes optræden til Zulu Comedy Galla

Mange husker måske den seneste udgave af Zulu Comedy Galla for Sofie Lindes tale, der endte med at genstarte sexisme-debatten i Danmark.

Men komikeren Eva Jin husker den også for, at den katapulterede hende ind i rampelyset og satte fut under karrieren.

Hun var ét af tre udvalgte talenter, der var blevet inviteret ind til at vise, hvad vækstlaget af dansk standup har at byde på.

- Jeg var meganervøs. Og jeg prøvede at sige til mig selv, at hvis det gik godt, så kunne jeg måske få nogle følgere på Instagram og et par konfirmationsjobs. Så hvis det gik dårligt, havde jeg ikke så meget at miste, fortæller Eva Jin.

Men den unge komiker havde ingen grund til at være nervøs.

- Troels Messmann, der optrådte sammen med mig, sagde bagefter: "Det dér, det var fandme sindssygt".

- Det blev modtaget helt ekstremt godt, jeg havde slet ikke troet, der ville ske så meget, som der er sket. Jeg fik ekstremt mange følgere og havde stort set møder hver dag.

De mange positive reaktioner på hendes optræden, har også givet Eva Jin en tro på, at hun fremover kan leve af sin drøm. Hun har optrådt, siden hun var 17 år, men hendes forældre har aldrig rigtig troet på, at det kunne være en levevej at lave komik.

- Det gør også noget, at mine forældre nu er vendt på en tallerken, og jeg kan mærke, de er oprigtigt stolte af mig. Der kan jeg godt blive rimelig stolt af mig selv.

Mød Eva Jin og hør hendes historie i videoen øverst.

Facebook
Twitter