Fares Fares er færdig med Assad: Den kemi, jeg har med Nikolaj, er noget helt specielt

Fares Fares er aktuel i filmen 'Journal 64'. Dr.dk har mødt skuespilleren til en snak om alt fra hans medvirken i Star Wars til hans venskab med Nikolaj Lie Kaas.

I fire film har Fares Fares og Nikolaj Lie Kaas mundhuggedes i rollerne som Assad og Carl Mørck, alt imens de har opklaret makabre mord i filmatiseringerne af Jussi Adler-Olsens afdeling Q-serie.

Men nu er det umage par snart færdige med at skændes.

Den seneste film i serien, den premiereaktuelle 'Journal 64', er nemlig den sidste gang vi ser Fares og Lie Kaas i rollerne som de to efterforskere med den anstrengte relation.

Men virkelighedens makkerpar havde noget lettere ved hinandens selskab.

- Den kemi, jeg har med Nikolaj, er altså ikke noget, man har med alle skuespillere. Det er noget helt specielt, siger Fares Fares.

Rollen som Assad har været fyldt med udfordringer – ikke mindst det danske sprog har Fares haft svært ved. Men det skal han ikke bekymre sig om igen lige foreløbig - i hvert fald ikke som Assad.

Se hele interviewet med Fares Fares i videoen i toppen af artiklen, hvor han også viser én af sine tatoveringer, og fortæller om dengang han blev klippet ud af en film.

Facebook
Twitter