Felix Smith og Sara Bro skal lave morgen-tv

De to tidligere DR-værter Felix Smith og Sara Bro skal sammen med Christiane Schaumburg-Müller vække danskerne i weekenden på TV 2.

Det er slut med at gå i byen til langt ud på natten i weekenden for de tre unge værter Felix Smith, Sara Bro og Christiane Schaumburg-Müller.

De har takket ja til at vække danskerne både lørdag og søndag morgen klokken 9.00 i TV2's nye weekendsatsning "Weekend Weekend".

Tv til weekend-morgenkaffen

Og de tre værter glæder sig til at stå i spidsen for noget, der efter deres mening mangler på dansk tv - nemlig et talkshow til weekend-morgenkaffen.

- Nu får danskerne nogle at stå op sammen med i weekenden. Nogle, som vil dem noget godt, og jeg glæder mig til at give danskerne en hyggelig og uhøjtidelig start på deres weekendmorgener, siger Felix Smith.

"Weekend Weekend" er et talkshow med fokus på aktuelle tendenser og personlige interviews med markante kendte profiler.

"Man skal være sig selv"

Ifølge TV2 vil programmet runde ugen, der gik, og varme op til den, der kommer. Og de tre værter sørger for at dele vandene i livets store og små spørgsmål.

- Det er et program, hvor man som vært skal være sig selv, men også skal give af sig selv. Og så er det et program, hvor der er god tid - også til gæsterne, siger Christiane Schaumburg-Müller.

- Der er mulighed for at improvisere og gribe de ting, der opstår, så derfor tror jeg, at det bliver meget levende morgen-tv, tilføjer Sara Bro.

"Weekend Weekend" har premiere på TV 2 lørdag 12. november klokken 9.00.

/Ritzau/

FacebookTwitter