Dansk band aflyser koncert efter to numre på Smukfest

Et teknisk uheld tvang Saveus af scenen. Fans er rasende.

Martin Hedegaard og band var voldsomt frustrerede over et teknisk nedbrud lørdag aften. (arkivfoto) (Foto: Ida Guldbæk Arentsen © (c) Scanpix)

Martin Hedegaard, der vandt første sæson af X Factor, måtte lørdag aften pludselig aflyse sin koncert med sit band Saveus på Smukfest.

Bandet gik på scenen klokken 22:45, men efter kun to numre måtte Saveus og Smukfest til stor frustration meddele publikum, at koncerten allerede var ovre på grund af en teknisk fejl.

- Der går en halv time, før det hele virker igen. Så I må have noget tålmodighed, vi gør alt, hvad vi kan, lød det først fra konferencier Gyrith Cecilie Ross på vegne af bandet.

Kort tid efter kom der endnu en kedelig besked fra scenen.

- Det er teknisk ikke muligt for os at fortsætte med den her koncert, så vi aflyser. Vi er virkelig kede af det, sagde den anden konferencier Andrew Moyo, mens publikum råbte "nej" i kor.

Smukfest oplyser til BT, at det tekniske uheld skyldes et nedbrud i Saveus' mixerpult.

- Vi har aldrig været så nede, som vi er lige nu, Skanderborg. Vi havde set så ekstremt meget frem til det her. Tak for det massive fremmøde, vi gør alt for at vende tilbage næste år. Vi har ingen ord tilbage, skriver Saveus på Facebook.

  • De to konferencierer Andrew Moyo og Gyrith Cecilie Ross måtte give den kedelige nyhed til publikum. (Foto: Helle Arensbak/Scanpix 2017) (Foto: Helle Arensbak © Scanpix)
  • Band og teknikere forsøgte at fikse problemet på scenen i P3 Teltet (Foto: Helle Arensbak/Scanpix 2017). (Foto: Helle Arensbak © Scanpix)
  • En del fans havde set frem til koncerten og var nedtrykte over aflysningen (Foto: Helle Arensbak/Scanpix 2017). (Foto: Helle Arensbak © Scanpix)
1 / 3

Fans er rasende

Aflysningen har gjort flere Saveus-fans rasende.

- Smukfest burde have haft styr på det, tjekket alt inden. Det var seriøst det band, som jeg havde glædet mig mest til at opleve. Er så trist. Der var så mange mennesker, og energien var så høj, skriver Marie Nielsen i en kommentar til bandets Facebook-opslag.

Flere skriver støttende ord til Saveus og Martin Hedegaard.

- I var dem, jeg havde glædet mig allermest til at høre. Men pyt, det er jo det, der kan ske. Håber, at kunne få billet til at høre jer snart, skriver Ditte Hedegaard Kogstad.

- Har sjældent været så rasende. Det var den koncert, jeg så aller mest frem til, og så blev det til ingenting. Jeg kommer tilbage næste år med dobbelt energi, hvis I også gør det, konstaterer Michael Madsen.

Facebook
Twitter