Efter flere års pause: To danske rockkoryfæer barsler med ny musik

Efter længere pauser vil både D-A-D og Magtens Korridorer snart udgive nye albums, afslører de fra Tinderbox i Odense.

D-A-D udgav sit seneste album i 2011, mens det var i 2014 for Magtens Korridorer.

Men nu er der godt nyt til fans af de to kendte danske rockbands. De er nemlig begge to på vej med nye albums. Det siger de i interviews med DR i forbindelse med deres koncerter på festivalen Tinderbox i Odense.

For D-A-D’s tilfælde går arbejdet i gang til efteråret. Men bandet ved endnu ikke helt, hvad vi kan forvente os af det kommende album.

- Det er svært at lave forud, når det er rockmusik, siger Jesper Binzer, der er forsanger i D-A-D.

- Det er noget, der skal laves friskt på stedet. Det er lidt ligesom smør og mælk – det er bedst, når det er lavet friskt, siger han og kalder det både meget skræmmende, men også en glæde at skulle redefinere bandet.

Magtens Korridorer er næsten albumklar

Magtens Korridorer er nået væsentligt længere med deres arbejde. Faktisk er bandet – sådan mere eller mindre – enige om, at albummet er færdigindspillet.

- Det er en plade, der handler om 24 timer og i dybet af det øjeblik på eftermiddagen, hvor man knapper en øl op sammen med vennerne nede på Sønder Boulevard på Vesterbro. Det lyder selvfølgelig meget hyggeligt, men det er ikke nødvendigvis nogen speciel happy go lucky-plade, siger forsanger Johan Olsen.

Du kan se begge interviews øverst i denne artikel.