Eksklusivt: Se højdepunkter fra Radioheads 5-stjernede koncert på Northside

Se tre af sangene fra bandets koncert, der sluttede årets festival af med et brag søndag aften.

OBS! Videoen er fjernet, da DR ikke længere har rettigheder til at vise den på dr.dk.

Der var dømt fællessang og gåsehud, da Radiohead lukkede og slukkede weekendens Northside Festival med 90’er-hymnen ’Karma Police’ søndag aften.

Hovednavnets to timer lange koncert bød også på hits som ’Paranoid Android’ fra det ikoniske album ’OK Computer’ samt den dansevenlige ’Idioteque’ fra den mere eksperimenterende plade ’Kid A’.

Og nu kan du opleve tre numre fra Radioheads optræden i Ådalen her i artiklen. Koncerten er også tilgængelig i sin fulde længde på DR TV.

Radioheads besøg i Aarhus var længeventet af fans, da gruppen ikke havde spillet i Danmark siden briternes koncert på Roskilde Festival i 2008.

Og forventningerne blev indfriet.

- Der er ikke ord nok til at beskrive, hvor vild en oplevelse det var at få lov til at opleve dem live. De var meget nærværende, meget ægte, sagde Radiohead-fan Laura Gravenhorst efter koncerten, der også høstede flotte anmeldelser i pressen.

Musikbladet Gaffa gav Thom Yorke & Co. fem stjerner, og der var også fem hjerter at hente i Politiken.

Herunder kan du opleve hittet ’Paranoid Android’ samt ’Idioteque’. Og snyd ikke dig selv for bandets sidste ekstranummer ’Karma Police’ øverst her på siden.

FacebookTwitter