Fan efter Bisse-koncert: Han er Danmarks David Bowie

Northside havde besøg af anmelderdarlingen Bisse, og publikum elskede den kantede sanger. Én synes endda, at Bisse har været den bedste på årets festival.

(Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)

Fingerneglene var malet røde, og med fuldt udstrakt hånd vinkede han med stiv hånd, som ellers kun dronning Margrethe kan.

Jo, Bisse var Northsides excentriske dronning søndag eftermiddag, da han spillede på festivalens Red Stage.

(Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)

Folk jublede, da den snart 30-årige anmelderroste sanger sidst i koncerten sang hittet ’Seks hjerter’, mens de både klappede og fnes, da han kort inde i koncerten tog en karnevalmaske på, åbnede den hvide skjorte og blidt nulrede sine brystvorter.

Fans kom en time før

Sanni Pedersen og Ulrik Jensen fra Aarhus var så heldige at få Bisses setliste. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)

Oppe foran stod kæresteparret Sanni Pedersen og Ulrik Jensen med Bisses setliste i hånden. Den fik de, da koncerten var slut og begge skreg efter den, hvorefter Bisses guitarist kastede den ned til dem.

De var fast besluttede på, at de skulle se Bisse, efter de missede koncerten med ham for en måneds tid siden, da han sidst besøgte deres hjemby, Aarhus.

Setlisten fra Bisses koncert. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)

- Vi kom en time før koncerten, fordi vi gerne ville se Bisse, siger Ulrik Jensen.

Ingen af dem har set ham live før, men de har begge set videoer af hans optrædener på nettet, som de begge syntes, så ret vilde ud.

- Han levede virkelig op til forventningerne. Han giver så meget af sig selv, også når han vælger at hoppe ud fra scenen, selvom der er to meter ned. Jeg er virkelig imponeret, og han virker så nærværende, siger Sanni Pedersen.

- Ja, han starter direkte med 100 kilometer i timen, og jeg følte nærmest ikke, at der var andre mennesker til koncerten. Det føltes kun som om, at det var vores lille gruppe og Bisse, fordi han er så nærværende, siger Ulrik Pedersen.

- Jeg er virkelig imponeret over, at han synger så godt live. Hans koncert er klart den bedst, jeg har set på Northside, tilføjer Sanni Pedersen.

Ærø-veninder: Bisse er meganice

Alberte Matthiesen (tv.), Signe Berner (mf.) og Merle Pi Madsen var taget hele vejen fra Ærø for at være på Northside. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)

Veninderne Alberte Matthiesen, Signe Berner og Merle Pi Madsen fra Ærø stod også oppe foran. Og de synes også, at Bisse var mere end fedt.

- Ærlig talt, så er Bisse meganice. Hans personlighed og hans musik er meget kunstnerisk. Han er nærmest Danmarks David Bowie, siger Alberte Matthiesen, som synes koncerten toppede, da Bisse sluttede af med hittet ’Seks hjerter’.

Signe Berner havde ikke hørt nogle af Bisses numre før koncerten, så hun tog med veninderne for at se noget nyt. Og det er hun godt tilfreds med.

- Jeg er vild med det. Han var på 100 procent, bevægede sig rundt på scenen, og det var megafedt, siger hun.

- Jeg har hørt, hans koncerter er vildt interessante og anderledes, så det skulle jeg helt klart opleve. Han skiller sig ud fra mængden, fordi han hviler så meget i sig selv. Han giver os en særlig oplevelse, og det er fedt, siger Merle Pi Madsen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk