Hængt ud i Mads og Monopolet: John konfronterede konen på Smukfest

Der blev også talt om små, faste bryster og en voldsom grim plakat, da radioprogrammet besøgte bøgeskoven.

Anne-Mette Forristal, som er på Smukfest, mens manden renoverer huset derhjemme, fik sig noget af en overraskelse i dag.

Ligesom hundredvis af andre festivaldeltagere var hun i formiddags mødt op med morgenkaffe og tømmermænd for at høre om pinlige dilemmaer i P4-programmet Mads og Monopolet, der sendte live fra bøgeskoven i Skanderborg.

Midt i radioprogrammet tikkede der en mail ind.

- Min kone Anne-Mette er til smukfest uden mig. Jeg skal sætte gipsloft op, og det har stået på i længere tid, så min kone mente, jeg skulle prioritere arbejdet og droppe Smukfest i år, læste vært Mads Steffensen op fra mailen og fortsatte:

- Jeg var ok med det i onsdags, men jeg har, siden festivalen startede, modtaget én sms om dagen, hvor der eksempelvis står: ’husk at hænge vasketøjet op' eller ’køb knækbrød’. Det er nu lørdag, og jeg er slet ikke længere ok med den her beslutning,stod der i mailen fra John Forristal.

Blandt publikum sad Anne-Mette Forristal og blev mere og mere rød i kinderne.

John Forristal spurgte, om det mon var i orden at ’prikke til sin mand i beruset tilstand fra en festival’, og om han ikke skulle hyre nogle håndværkere til at fikse gipsloftet og købe en søndagsbillet til Smukfest?

’Så kan du tage det skide knækbrød med’

John Forristal fik fuld opbakning fra Monopolet, der denne lørdag bestod af komiker og radiovært Simon Jul, tv-vært Signe Lindkvist og direktør og filosof Morten Albæk.

Sidstnævnte var meget imponeret over Anne-Mette Forristal og mente, at hun havde potentialet til at blive det kvindelige svar på Kim Jong-Il, Nordkoreas tidligere leder.

-At hun er i stand til at overbevise John om, at han skal lave gipsloft, er ganske enkelt propaganda-manipulation på højeste niveau, sagde Morten Albæk, der beskrev hendes aftale med manden som ’en genistreg, der også har et psykopatisk træk’.

Monopolet blev enige om, at manden skulle droppe gipsloftet og tage ud for at møde sin kone på Smukfest - og heldigvis var der en medarbejder på Smukfest, der hurtigt skaffede en gratis søndagsbillet til John Forristal, hvilket straks udløste et kæmpe bifald fra publikum.

- Så kan du tage det skide knækbrød med, sagde Simon Jul henvendt til John Forristal.

Anne-Mette måtte give sig til kende

Billetten ville kun blive udleveret, hvis Anne-Mette Forristal gav sig til kende og trådte op på scenen foran publikum.

Det tog lidt tid, men udsigten til en t-shirt fra radiogrammet fik til sidst lokket hende op på scenen, mens publikum skiftedes til at klappe og grine.

- Det var virkelig grænseoverskridende, sagde Anne-Mette Forristal i et interview med dr.dk, kort tid efter at hun havde sikret sig en festivaldate med den arbejdsomme ægtemand.

Voldsom grim Mike Tyson-plakat

Et andet par med ægteskabelige problemer udløste også en stor mængde grin fra publikum.

Melina ringede ind med et problem, som handlede om en plakat fra en legendarisk boksekampen mellem Holyfield og Mike Tyson, hvor Tyson bed øret af sin modstander.

Plakaten erhvervede hendes mand, Las, sig som 14-årig i forbindelse med en tur til Las Vegas, hvor kampen blev bokset. Gennem de sidste syv år har den hængt i parrets lejlighed, men da de nu er flyttet i hus, mente Melina, at den skulle forvises til kælderen.

- Den er virkelig afskyelig og utrolig stor, sagde Melina live over telefonen.

Plakaten blev vist på storskærm til Smukfest, og efter at Signe Lindkvist blandt andet fortalte om, hvordan hun i mange år måtte affinde sig med at bo sammen en kæreste, der havde hængt en stor ishockeystav på væggen i stuen, kom Monopolet frem til en konlusion:

- Tillykke, du skal have plakaten hængende et centralt sted i huset, sagde Mads Steffensen til Milena over telefonen.

Det vakte glæde hos den bokseinteresserede ægtemand.

- Han løber rundt med armene i vejret, fortalte Milena, imens publikum grinede.

Se publikums reaktion på Monopolets dom her:

Fotos af små, faste bryster, tak

Et andet dilemma i P4-programmet resulterede i, at publikum fik et sjældent glimt af Simon Juls bryster.

En ung kvinde med navn Sisse ringede ind med et problem: Hvad gør man, når man har synlige, faste bryster og samtidig er underviser for en flok liderlige teenagedrenge på et teknisk gymnasium?

Signe Lindkvist havde uden tøven et klart svar til den 28-årige gymnasielærer.

- Når du født med små, veldrejede bryster med hårde brystvorter, så er du tvunget til at vise dem frem hele tiden, sagde hun med et glimt i øjet og fortalte herefter om tilstanden hos sine egne '40-årige bryster'.

Simon Jul var begrejstret og rejste sig i glæde. Han var enig med sin kvindelige Monopol-makker.

-Jeg har også et par sovsekander hængende her, sagde Simon Jul og hev op i t-shirten til stor fornøjelse for publikum.

Se Simon Jul juble over bryster og blotte sig for publikum her:

- Sisse, send flere fotos tak, efterlyste Signe Lindkvist derefter og henviste til, at billedet af plakaten fra tidligere jo havde hjulpet på Monopolets mulighed for at 'vurdere sagen'.

- Vi hylder de små bryster, sluttede Mads Steffensen af med at sige, mens publikum klappede.

Facebook
Twitter