Pervers raptrio har været i gang i 18 år: Vi er aldrig blevet kedelige og voksne

Den provokerende danske rapgruppe Suspekt er ikke færdige med at straffe de danske festivaler.

Rapgruppen Suspekt: (fra venstre) Rune Rask, Emil Simonsen og Andreas Bai Duelund. (Foto: Jeppe Kyhne Knudsen © dr)

Vi kender drengene fra Suspekt for sange som ’Kinkyfætter’ der med perverse rim som: ’så få en lang finger op I dit skræv, la mig slik' dig la mig smæk' dig i din røv’, stadig hitter rundt om på landets festivaler.

Og på trods af at produceren Rune Rask og rapperne Orgi-E og Bai-D alle snart runder de 40, beskrives de stadig bedst som Danmarks lumre drengerøve.

- Vi er jo dem, som aldrig rigtig er blevet helt kedelige og voksne, eller voksne på den kedelige måde, fortæller Emil flankeret af Rune og Andreas, der griner med på deres velkendte - og lidt drengerøvs-agtige facon.

Børn og en suspekt livsstil

Produceren Rune er gruppens familiefar. Med kone og to børn, ville andre måske have lagt drengerøvslivet og romtoddyerne på hylden, men ikke Rune der sagtens kan balancere, det at være far med fugtige tekster og den suspekte musikstil:

- Jeg synes det hele passer meget godt, fortæller Rune, da han afbrydes af Emil:

- Jeg har jo sikkert også nogle børn, jeg kender dem bare ikke.

De tre mænd kigger på hinanden og griner, i mens de drikker af deres øl. På trods af at det perverse ordkløveri i mange år har været rap-gruppens levevej, er ungdomsvennerne fra Albertslund endnu ikke færdige med at synge om ’kællinger’ og ’suttere’.

- Det er jo altid jo altid fedt at få en sutter, begrunder Emil, når det kommer til spørgsmålet om, hvorfor de slibrige ord er så fede at synge om.

- Jeg tror, det er et valg, man tager. Om man har lyst til at røvkede sig, eller bare gøre det man har lyst til, fortæller Andreas, der har det helt fint med at blive kaldt en drengerøv.

Champagnebowle og festivaltilgangen

Hverdagen byder måske på indkøb, kæresteri og bleskift, men de turnerer stadig land og rige rundt med et slesk repertoire, der får kvinder til at smide trusserne, og de fleste mænd op at støde.

- Vi elsker at være ude og spille, det er der, hvor vi lever jo, fortæller i Emil og fortsætter:

- Det er som at spørge en fodboldspiller, hvorfor han spiller fodbold. Det er det her vi laver, hvad fanden skulle vi ellers? Andreas og Rune erklærer sig enige ved at nikke.

Når det kommer til drengenes egne festivaloplevelser, er hukommelsen sløret:

- Det kan jeg sgu ikke huske, fortæller Rune

- Vi spillede engang på et diskotek, hvor der var én, der hamrede en champagneflaske op i røven på dig, bryder Andreas dog ind med og kigger på Emil.

Emil kan efterfølgende fortælle, at han samme aften lagde en lort i en champagnebowle.

De lumre drengerøve der tilsammen udgør Suspekt kan høres rundt om på landets festivaler hele sommeren.

FacebookTwitter