Phlakes største show nogensinde: - Man kunne virkelig mærke, de syntes, det var fedt

De to drenge, der udgør Phlake, Mads Bo Iversen og Jonathan Elkær var i topform lørdag aften på Northside.

  • Sidste år stod Phlake på en af Northsides mindre scener, mens deres koncert i år var rykket til festivalens største scene, 'Blue Stage'. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen © Scanpix)
  • Phlake sluttede af med nummeret 'Angel Zoo' med en masse konfetti udover publikum. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen © Scanpix)
  • Der var god stemning under koncerten. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen © Scanpix)
1 / 3

De kan opleves på flere festivaler sommeren over, og Northside er ingen undtagelse.

Her har man nemlig også scoret vestegns-duoen Phlake, der spillede lørdag aften på 'Blue Stage' på festivalen.

- Vi har glædet os helt sindssygt til at spille i dag. Det er det største show, vi har spillet nogensinde!, lød det fra en begejstret Mads Bo Iversen, der er forsanger i duoen.

Sammen med Jonathan Elkær danner de to Phlake, der de seneste år hittet med singler som 'Pregnant', 'Angel Zoo' og den seneste nye 'Chunks', og de unge herrer var da også et stort hit på Northside.

Konfetti er altid godt

De tre veninder Sofia Nicolaisen, Katrine Hansen og Sarah Hansen var taget sammen hen for at høre Phlake, og de synes især, at duoen var gode til at at skabe en fest.

- Man kunne virkelig mærke, de synes, det var fedt at være her, siger Sarah Hansen.

- Ja, de var sådan oppe at køre. Og så kommer man også selv mere op at køre, og det er fedt, siger Sofia Nicolaisen.

De tre pigers yndlingsnummer med Phlake er 'Angel Zoo', som duoen også sluttede koncerten af med, og det var den perfekte afslutning, synes de.

- Og så var der konfetti til det nummer. Det var fedt. Det er altid godt med konfetti. Det er faktisk den eneste koncert, vi har været til på Northside, hvor der var konfetti, siger Sarah Hansen.

Veninderne (fra venstre) Sofia Nicolaisen, Katrine Hansen og Sarah Hansen. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)

Meget bedre end sidste år

Også fem skolekammerater fra Aarhus festede med, da Phlake spillede.

En af dem, Laura Vinther, så også Phlake, da de spillede på Northside sidste år på en noget mindre scene.

- Men det var meget bedre i år. Sidste år snakkede de slet ikke til publikum, men det gjorde de i år. Og det er meget bedre, så får man publikum med, siger hun.

- Ja, og de er gode til at holde en fest og få folk med til det, det er fedt, siger Laust Krogh.

- De er rigtig 'nice' og griber ligesom vores opmærksomhed, siger Abdulla Reda.

Skolekammeraterne fra Gammelgaardsskolen i Åbyhøj var sammen til Phlake-koncert. Fra venstre Laura Vinther, Frederik Juul Sørensen, Zakaria Gabose, Laust Krogh og Abdulla Reda. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)

Ikke for gamle til Phlake

Mette Jørgensen, Kirsten Sønderby og Cecilie Blaabjerg lyttede også med til Phlake, som de mest kender fra radioen, og fordi deres børn hører dem.

- Jeg lærte et nyt udtryk i dag. Milf ('Mom I'd Like to Fuck', red.), siger Mette Jørgensen og refererer til Phlake-hittet 'Pregnant', hvor teksten lyder 'You're my one and only milf'.

- Inden koncerten hørte vi en ung mand på omkring 25 år sige, at han altså var for gammel til at høre Phlake. Men det er vi altså ikke, siger Kirsten Sønderby.

Phlake kan opleves på mange flere festivaler sommeren igennem, heriblandt Tinderbox, Thy Rock og Roskilde Festival, hvor de åbner Orange Scene.

Inden de skulle høre Thomas Helmig, så veninderne (fra venstre) Mette Jørgensen, Kirsten Sønderby og Cecilie Blaabjerg Phlake på Northside. (Foto: Frederik Højfeldt © dr)
Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk