Publikum efter koncert med ungt, dansk musiktalent: Jeg fik gåsehud

Karl WIlliam leverede ifølge publikum en intimkoncert, man danse til, på Smukfest.

Karl William optrådte torsdag på Smukfest 2017 til en intim koncert. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)

Det var inderligt og intimt, da den 22-årige sanger Karl William fredag aften gav koncert i P3-teltet på Smukfest.

Folk i alle aldre var dukket op for at se den tidligere vinder af P3 talentet og P3 Prisen synge under bøgetræerne.

Teltet var næsten fyldt op, men tørvejret og en smule solskin gjorde også, at mange havde valgt at sidde udenfor på græsset eller på et stengærde ved stierne og lytte til kunstneren, hvis musik blandt andet er blevet beskrevet som 'drømmende r'n'b'.

'Det er så dejligt, det der sker inde i det her telt lige nu' og 'Smukfest, I love you' lød det fra en glad Karl William, der var klædt i blå-grøn anorak og røde shorts - og så ville han gerne have folk til at danse. Hvilket, delvist, lykkedes.

'Tak, Roskilde...øh Skanderborg'

Det var én af den slags koncerter, der var fyldt med en god portion kærestepar i alle aldre, der stod og holdt om hinanden, og hvor størstedelen af publikum stod og lyttede opmærksomt.

Enten ved at tappe med foden takstfast i underlaget eller vovede sig ud i at danse, mens Karl William både servede spritnye sange og velkendte hits som 'Placebo' og 'Livet'.

De forreste rækker var dog klar på en fest med den rødhårede sanger.

Karl William, der havde rost 'Skanderborg'-publikummet flere gange - blandt andet, hvor smukke publikum så ud - kom dog til at afslutte med et: 'Tak, Roskilde!, men han fik dog hurtigt geografien på plads igen.

'Åh, det bliver husket det her', konstaterede Karl William.

Men mon ikke også, hans koncert vil blive husket af publikum for en helt masse andre ting?

'Hold da op, han synger godt'

Chalotte Nielsen og Maja Nielsen syntes, koncerten var helt perfekt som aftenens 'opstartskoncert', der på et tidspunkt gav Chalotte 'gåsehud'.. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © (c) DR)

Chalotte Marie Henriette Møss Nielsen, 26 og Maja Nielsen, 27, begge fra Aarhus

Chalotte: - Det var en god og hyggelig opstartskoncert. Det er den første, jeg har set i dag, og den var passende med tidspunktet. Det er ikke en koncert, jeg ville slutte af på, der skal der være gang i den. Men det var perfekt i forhold til det tidspunkt, den ligger på (koncerten startede klokken 19.00. red.), siger Chalotte.

- Det var min kammerat, der gerne ville høre det, og så fulgte vi bare med. Men hold da op, han synger virkelig godt. Jeg fik 'gåsehud' på et tidspunkt.

Maja: - Det var en rigtig god koncert. Jeg har hørt et par sange på P3 inden i dag. Jeg synes, det var mega godt. Hans stemme er virkelig god. Det kan i hvert fald godt være noget, jeg vil høre igen

'Det var en meget intim koncert'

Julie Pedersen synes, der var god stemning til koncerten. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)

Julie Pedersen, 23, Aarhus

- Jeg synes, det var en meget intim koncert. Han var meget nærværende, og der var god stemning. Det er typisk ikke en koncert, jeg ville tage til, medmindre jeg var her, men når jeg er her, synes jeg også, man har lyst til at høre ham, og jeg syntes det var godt. Lyden i P3-teltet er også god.

'Han er groovy'

Ricco Andy Jensen og Jesper Callesen er enige om, at det var en god koncert, og at Karl WIlliam er en virkelig dygtig sanger. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © (c) DR)

Ricco Andy Jensen, 42 og Jesper Callesen, 39, begge Skanderborg

Ricco: - Jeg har hørt ham en del gange før, og Karl William gør det altid godt. Han er en stærk sanger med stærke numre, og han er groovy og talentfuld. Han synger bare sindssygt godt og på en speciel måde, som kun er hans, og det fænger, når man lytter.

Jesper: - Jeg synes, Karl William er en dygtig sanger og har nogle gode sange. Jeg er tilfreds. Det var en god koncert. Det er også noget, jeg sætter på derhjemme. Jeg kan godt lide ham.

Facebook
Twitter