Se billederne: Dj-stjerne får unge og ældre til at feste igennem

Den hollandske dj Afrojack trak publikum fra de store scener til sin egen fest på Tinderbox i Odense.

  • Der var fuld smæk på både lys, røg og fyrværkeri under Afrojack-koncerten.
  • De mange knæklys lyste op og blev brugt både som vedhæng, briller og kasketter.
  • Afrojack er årets største hovednavn i år på Magicbox-scenen og står derfor øverst på plakaten. (Foto: © Jeppe Kyhne Knudsen, dr)
  • Adskillige gange opfordrede Afrojack publikum til at smide hænderne i vejret. - I er fantastiske, lød det da også fra dj'en.
  • Både unge og gamle strømmede til, da den hollandske dj Afrojack gik på Magicbox-scenen lidt efter klokken 23 fredag aften.
  • Afrojack har tidligere spillet på blandt andre Coachella-festivalen i Californien i USA, men det er første gang, den hollandske dj er i Danmark.
  • Der blev både livestreamet og sendt videoer via snapchat under koncerten på Magicbox-scenen.
  • Publikum blev badet i lys flere gange under den sene aftenfest med Afrojack. (Foto: © Jeppe Kyhne Knudsen, dr)
  • Mobilen er en fast følgesvend for mange, når magien skal foreviges under festivalkoncerter. (Foto: © Jeppe Kyhne Knudsen, dr)
  • Enkelte dristede sig til at hoppe op på venners skuldre for at få et bedre overblik over festen. (Foto: © Jeppe Kyhne Knudsen, dr)
1 / 10

Han har arbejdet sammen med David Guetta, Madonna og går under det borgerlige navn Nick van de Wall - bedre kendt som Afrojack.

Den hollandske producer og dj debuterede i 2014 og fredag aften omkring midnat havde han fået sat så meget gang i festen på Tinderbox såkaldte Magicbox-scene med fyrværkeri, laser, røgkanoner og en bas, der formentlig kunne høres helt oppe ved de andre scener i Tusindårsskoven.

'Kings of Leon blev lidt kedeligt'

Og det var ikke kun de helt unge, der havde forladt amerikanske Kings of Leon, der spillede samtidig, for at fange dj-stjernen, som droppede beats og brudstykker fra hits som Dr. Dre's 'The Next Episode'.

57-årige Leon Johansen fra Odense havde sammen med en flok venner havde også lagt vejen forbi laserlys-showet på Magicbox, hvor knæklys-klædte festivalgæster og en hel del crowd safety-vagter blandede sig med hinanden.

- Min søn på 30 er her et eller andet sted, og han er næsten kun på Magicbox. Vi så egentlig lidt af Kings of Leon, men det blev lidt kedeligt, og så tænkte vi, at vi er nødt til at se, hvad Afrojack var, siger han og peger ud mod den store mængde mennesker, som alle har hænderne i vejret.

- Det der, det er der ikke mange af de andre bands, som spiller, der kan.