Se højdepunktet: Rasmus Seebach elsker publikum - og publikum elsker ham

Den forholdsvis nybagte far snakkede om kærligheden til sin søn, men også til sit publikum til koncerten på Bøgescenen.

Smukfest er onsdag d. 9. august for alvor kommet i gang i Skanderborg. Solen skinner, og humøret er højt blandt de mange gæster foran Bøgescenerne til Rasmus Seebach.. (Foto: Helle Arensbak/Scanpix 2017) (Foto: Helle Arensbak © Scanpix)

OBS! Videoen er fjernet, da DR ikke længere har rettigheder til at vise den på dr.dk.

En glad Rasmus Seebach indtog Bøgescenen på Smukfest onsdag eftermiddag, og allerede kort inde i sin koncert, kunne han ikke lade være med at komme med en kærlighedserklæring til sin lille søn Holger, der kom til verden i starten af året.

- Som nogle af jer ved, er jeg jo så heldig, at jeg har fået lov til at blive far. Og det er det vildeste, der er sket for mig nogensinde!!, fortalte han publikum.

- Det er umuligt at være morgensur! Man vågner op, og så ligger Holger bare der og smiler til en og glæder sig til en ny dag og det smitter bare af på mig. Så jeg er meget glad for tiden, sagde han og dedikerede det næste nummer på sætlisten 'Flyv Fugl' til sønnen.

- Jeg elsker jer

Hele koncerten var spækket med hits fra den 37-årige sanger, og publikum sang med på både de lidt stille numre som netop 'Flyv Fugl' og 'Under stjernene på himlen' - et Tommy Seebach-nummer, som sønnen også har hittet stort med.

Men der var også plads til at feste, danse og synge med på hits som 'Natteravn' og 'Olivia'.

Rasmus Seebach sluttede koncerten af med nummeret 'Øde Ø', som du kan se i videoen øverst i artiklen.

Men inden han forlod scenen, kom han også lige med en kærlighedserklæring til publikum:

- Jeg elsker jer, og jeg glæder mig til vi ses igen, lød det fra den storhittende popsanger.