Vanvitttig duo leverer bizar genistreg på Tinderbox

Den energiske duo Die Antwoord 'kom, så og sejrede', fortæller superfan, efter de torsdag aften optrådte på Tinderbox.

Fansene er enige: Die Antwoord overgik alle forventninger på Tinderbox torsdag aften. (Foto: Helle Arensbak © Scanpix)

Pladsen blev hurtigt fyldt, da den sydafrikanske duo Die Antwoord indtog Blå Scene torsdag aften i Tussindårsskoven.

Klædt i faverige bukser og bar overkrop introducerede rapperen Ninja, der udgør halvdelen af den elektroniske duo, sig selv som publikums afrikanske fader.

Sammen med den kvindelige rapper Yo-Landi, der udgør den anden halvdel af duoen, sprøjtede de flere gange konfetti udover den dansende og hujende mængde af mennesker, imens de gav et show, der sent vil blive glemt.

- De overgik alle forventninger

Vennerne Kasper og Mads efter Die Antwoord spillede på Tinderbox (Foto: Jeppe Kyhne Knudsen © dr)

Med hits som ’Fatty Boom Boom’, ’Baby’s on Fire’ og 'Pitbull Terrier' gik de amok på scenen, imens publikum hoppede rundt til de elektroniske zef-toner.

- De kommer bare med så meget bas og rytme, fortæller Kasper Maibom inden koncerten, der sammen med vennen Mads Moslund er dukket op foran Blå Scene for at opleve Die Antwoords vilde energi og musik.

- Vi har aldrig set dem live før, men jeg har hørt, at de har et fuldstændig vanvittigt sceneshow, fortæller Mads, imens Kasper nikkende erklærer sig enig.

Med utallige tøjskift, rapperens til tider bare numse og gule konfetti imponerede Die Antwoord vennerne Kasper og Mads, der efter koncerten var i vild ekstase:

- Koncerten overgik alle forventninger, fortæller Mads, der sammen med Kasper ikke lod sig skræmme væk af regnen, der indtraf under koncerten.

- Det gjorde det hele federe, folk trampede lidt hårde og hoppede lidt højere, fortæller Kasper, der sammen med Mads kan konkluderer, at Die Antwoord er det fedeste:

- Bedste koncert nogensinde! De sparkede Tinderbox i gang, fortæller Kasper, der sammen med vennen er klar til at feste videre efter Die Antwoord.

Høje forventninger efter Roskilde-brag

Die Antworrd fanen Frederik kaster med konfetti efter koncerten. (Foto: Jeppe Kyhne Knudsen © dr)

Efter duoen i 2015 optrådte på Roskilde Festivals Orange Scene var forventningerne høje til de syrede rappere i Die Antwoord:

- Jeg hørte dem på Roskilde i 2015, og det er en af de vildeste koncerter, jeg har hørt nogensinde, fortæller superfan Frederik Nissen.

Frederik er taget på Tinderbox udelukkende for at høre Die Antwoord, som han har været fan af i flere år.

- Deres show eksploderer til vilde proportioner, fortæller Frederik, der inden koncerten glædede sig til endnu engang at opleve den sydafrikanske gruppe.

Det var dog med en vis spænding i kroppen at Frederik ventede på at høre gruppen i Tusindsårsskoven:

- Jeg er meget spændt på at se dem her på Tinderbox, hvor de jo spiller tidligt og i dagslys.

Efter koncerten kunne Frederik Nissen dog konkludere, at den vilde duo sagtens kan overvinde både regn og dagslys:

- De kom, de så, de sejrede!

Bizart og vildt

Veninderne Annabella, Elena og Jeanette (Foto: Jeppe Kyhne Knudsen © dr)

Anmelderne er på samme måde som Frederik Nissen og vennerne Kasper Maibom og Mads Moslund enige om, at Die Antwoord løftede opgaven at spille på Tinderbox til nærmest perfektion.

Fyens Stiftstidende beskriver Die Antwoord som værende "ultra-freaky i bizart og medrivende show".

De tre veninder Annabella, Elena og Jeanette var på samme måde som Fyens Stiftstidende enige om at showet både var bizart og vildt:

- Det var en vild stemning, og de fik virkelig folk med på en syret måde, fortæller Annabell, der sammen med veninder Elena og Jeanette med få ord koncerten som:

- Fantastisk, varmt og helt genialt.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk