Vild nattefest på Smukfest: Koncert afbrudt på grund af sikkerhedsrisiko

Major Lazer væltede Bøgeskoven på Smukfest i nat, og koncertgængerne var ellevilde.

  • Major Lazer startede så vild en fest, at Smukfest måtte afbryde koncerten et øjeblik. (Foto: Helle Arensbak © Scanpix)
  • (Foto: Helle Arensbak © Scanpix)
  • (Foto: Helle Arensbak © Scanpix)
  • (Foto: Helle Arensbak © Scanpix)
  • Torsdag nat d. 11. august 2017- - Major Lazer lukker Bøgescenen på Smukfest torsdag nat og skabte fest til det festglade publikum.. (Foto: Helle Arensbak/Scanpix 2017) (Foto: Helle Arensbak © Scanpix)
  • (Foto: Helle Arensbak © Scanpix)
  • (Foto: Helle Arensbak © Scanpix)
1 / 7

- Det er bare fucking fedt. Det er sådan noget musik, man kender, og folk går bare helt amok.

Sådan lød det fra 19-årige Morten Reimer midt under Major Lazer-koncerten på Smukfest i nat.

Han var bare en ud af flere tusinde gæster, der var mødt op til koncerten, der blev til den muligvis vildeste fest på årets Smukfest.

Publikum dansede og hoppede og holdt faktisk så vild en fest, at festivalen blev nødt til at afbryde koncerten et øjeblik.

Det skete på grund af 'crowd surfing' blandt publikum, hvor en eller flere personer bæres vandret gennem mængden, samt 'mosh pits', hvor publikum danser så aggressivt, at de risikerer at komme til skade - eller at skade andre.

Heldigvis varede afbrydelsen kun få minutter, og herefter fortsatte festen, hvor den slap. Nemlig i allerhøjeste gear.

Koncerten blev afbrudt et øjeblik for at stoppe de såkaldte 'mosh pits' samt 'crowd surfing' blandt publikum. (Foto: Troels Karlskov © dr)

'Med fuld skrald'

Også Helene Petersen var med til koncerten, som hun synes var 'mega, mega fed'.

- Det hele spiller bare! Danserne, musikken, lyset - det er helt vildt, og der er en vild energi. Det er for sindssygt!

Major Lazers koncert startede først som planlagt klokken 1.30 natten til fredag, men det så ikke ud til at have forhindret mange i at komme.

Bøgeskoven var fyldt, og festen var ikke til at overse. Og selvom klokken var mange, passede det perfekt, mener 19-årige Andreas Gravholt, der også dansede med foran scenen.

Vennerne Morten Reimer (th.) og Andreas Gravholt var sammen til Major Lazer-koncert, og der blev danset igennem af de to gutter. (Foto: Troels Karlskov © dr)

- Folk er lidt lettere berusede og måske lidt trætte, så man er ligesom i samme båd. Og så kører man bare derudaf med fuld skrald, og alle er bare klar på en fest, sagde han under koncerten.

Og Major Lazer er da også kendt for at give publikum en kæmpe oplevelse.

Gruppen, der består af Diplo, Jillionaire, Walshy Fire og Boaz Van De Beatz, blev dannet i 2008 og har også givet koncerter på Roskilde Festival og Tinderbox i henholdsvis 2014 og 2015, hvor gruppen fik rosende anmeldelser for virkelig at feste igennem med deres mange fans.

Major Lazer tog også en 'selfie' sammen med deres danske publikum på Smukfest. (Foto: Troels Karlskov © dr)
Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk