18-årige Josefine sendte søster for at takke nej til årets 'bryst'-pris

Ulrikke og Josefine Sandby håber at kunne være forbilleder, så piger ikke dømmes så meget på udseendet.

Ulrikke Sandby mødte op for at fortælle, at søsteren Josefine ikke ville modtage prisen for årets bedste bryster. Foto: Jim Lyngvild til DR Nyheder

Arrangørerne og publikum fik sig lidt af en overraskelse, da vinderen af årets bedste bryster skulle kåres ved Reality Awards 2018, som blev afholdt fredag aften på Docken i Københavns Nordhavn.

18-årige Josefine Sandby fra TV2 ZULU-programmet 'Pigerne', blev udråbt som vinder, men hun havde sendt sin søster Ulrikke, der trådte op på scenen.

Josefine nægtede nemlig at modtage prisen.

- Min søster ville ikke komme og vil ikke have prisen, så det er jeg mødt op for at fortælle, siger Ulrikke Sandby til DR Nyheder.

Søsteren forklarer, at Josefine ikke er stillet op i programmet 'Pigerne' for at vise sin krop frem.

- Der er aldrig blevet vist bryster i det program. Hun er med i det for at vise sine andre kvaliteter som intelligens og humor.

Positive reaktioner bagefter

Ulrikke Sandby fortæller, at de billeder, søsteren er blevet nomineret på baggrund af, er taget fra Instagram.

- Der er så mange ting, hun gerne vil anerkendes for. Og når det ikke er noget, hun har vist i programmet, giver det ikke mening. Det er ikke det, hun vil dømmes på men som den person, hun er, fortæller Ulrikke Sandby.

Efter sin optræden på scenen har Ulrikke Sandby kun fået positive reaktioner.

- Selvfølgelig var jeg nervøs for at skulle stå foran sådan et stort publikum og sige det. Men jeg har kun fået beundrende bemærkninger og fået at vide, det var modigt gjort.

- Jeg synes, det var vigtigt at sige og håber at kunne inspirere til, at folk behandler hinanden bedre og ikke dømmer hinanden bare på udseendet, siger Ulrikke Sandby.

Facebook
Twitter