20 år efter Titanic: Nu bliver Hollywood-stjerne og instruktør genforenet

Kate Winslet og James Cameron skal arbejde sammen, når der kommer en opfølger på filmsuccesen 'Avatar' i 2020.

Den engelske skuespiller Kate Winslet fik sit helt store gennembrud i James Camerons 'Titanic' i 1997, hvor hun spillede over for Leonardo di Caprio. Filmen vandt 11 Oscars. Winslet måtte dog nøjes med en nominering. (© Getty Images)

Hollywood-blockbusteren 'Titanic' gav os én af de mest tårevædede afskedsscener i filmhistorien.

Overklassepigen Rose, spillet af Kate Winslet, måtte give slip på Leonardo DiCaprio aka. arbejderdrengen Jack, der druknede for øjnene af millioner af tårevædede biografgængere i slut 90'erne.

Nu er der til gengæld en rørende 'Titanic'-genforening på vej.

Ifølge det amerikanske medie Deadline er Kate Winslet nemlig med på rollelisten, når der følges op på en anden stor Hollywood-film, nemlig Titanic-instruktør James Camerons science fiction-succes 'Avatar' fra 2009.

Har ventet i 20 år

- Kate og jeg har været på udkig efter noget at lave sammen, siden vi arbejdede sammen i forbindelse med 'Titanic', fortæller James Cameron, der samtidig kalder det tidligere samarbejde med Kate Winslet for 'et af de mest givende' i sin karriere.

- Jeg kan ikke vente med at se hende give liv til karakteren Ronal, tilføjer han.

Kate Winslet og Leonardo DiCaprio er stadig tætte venner 20 år efter, Titanic rullede over biograflærredet første gang. Her ses de sammen til Oscar-uddelingen i 2016, hvor Leonardo DiCaprio vandt sin første Oscar for sin hovedrolle i The Revenant. (Foto: Lucy Nicholson © Scanpix)

Der er i alt planlagt fire opfølgere til ‘Avatar’-filmen, og optagelserne til 'Avatar 2' startede for godt en uge siden. Den har premiere i USA i december 2020.

Det står endnu ikke klart, hvor mange af de fire opfølgere, stjerneskuespilleren kommer til at spille med i, og heller ikke, om hun skal spille menneske eller Na'vi.

Facebook
Twitter