(Foto: © Kasper Månsson, Dr)

8 unge danskere: 'Jeg blev reality-deltager, fordi...'

Fredag aften blev dansk reality-tv hyldet ved Reality Awards i København. Og der er mange grunde til at være med i den slags programmer, når man spørger deltagerne.

Den røde løber var rullet ud, da tv-darlings fra adskillige danske kanaler var samlet til Reality Awards på Docken i København fredag aften.

Her skulle priserne for blandt andre 'årets bedste bryster', 'årets par' og 'årets bitch fight' uddeles.

I den anledning spurgte vi de mange reality-stjerner, om deres motivation for at stille sig frem på tv foran hele Danmark.

 • SY LEE. Kendt fra 'Fristet' og 'Divaer i junglen'. - Jeg blev opdaget, da jeg var i byen på klubben Karel van Mander. Og de spurgte, om jeg ville være med i 'Fristet'. Og det kunne jeg godt se mig selv i. Jeg elsker at møde nye mennesker, og min mavefornemmelse sagde mig, at det var det rigtige. Men jeg var ung og naiv dengang, så jeg tænkte måske ikke så meget over de konsekvenser, der ville følge med det at stille sig frem på tv. For der kan virkelig komme en masse hate, når man er med i sådan nogle ting. (Foto: © Kasper Månsson, Dr)
  1 / 6
 • SIGMUND TRONDHEIM. Kendt fra 'X Factor' og 'Kommer Sigmund i Helvede?'. - Jeg meldte mig til 'X Factor', fordi musik er min største drøm, og fordi jeg vil være en popstar og ud at optræde. 'X Factor' har gjort så ubeskriveligt meget for mig, og jeg meldte mig, fordi jeg havde så meget ild i min sjæl, jeg ville ud med. Jeg sagde til mig selv, at jeg skulle være 100 procent mig selv lige fra start, for det er vigtigt i denne her slags programmer. Men min mor var da lidt skeptisk. Men det måtte jeg cutte ud, for i dag lever jeg jo af det, jeg elsker. (Foto: © Kasper Månsson, Dr)
  2 / 6
 • STEPHANIE SIGUENZA VAN-DER WATT. Kendt fra 'Årgang 0'. - Nu var det jo mine forældre, der tog beslutningen for mig, da jeg ikke var født endnu. Men de sidste mange år har jeg fortsat med at være med, fordi jeg har åbnet op om en masse ting i programmet, som har givet mig rigtig mange henvendelser fra folk. Seerne kender også til at være skilsmissebarn, at have det svært i skolen og så videre. Så jeg bliver ved, fordi det hjælper andre at kunne spejle sig i mig. (Foto: © Kasper Månsson, Dr)
  3 / 6
 • KATHRINE KELSÅ og MICHAEL HARDERS. Kendt fra 'Gift ved første blik'. - Jeg var blevet træt af Tinder-gamet og den ene date efter den anden, hvor man ikke connectede med nogen. Så jeg tænkte, at jeg måtte prøve at søge på en anden måde. Så det var ikke fordi, jeg havde et stort ønske om at komme på tv, siger Kathrine Kelså. - Min ven sendte mig opslaget om, at de søgte deltagere. Og jeg havde opgivet dating og var ikke særlig selvsikker. Så jeg tænkte, at jeg var nødt til at presse mig selv, hvis jeg skulle komme videre. Men man tænker selvfølgelig også over, hvordan folk vil tage imod én. Men jeg er sikker nok på mig selv som en god person, så jeg frygtede faktisk ikke folks reaktion, siger Michael Harders. (Foto: © Kasper Månsson, Dr)
  4 / 6
 • LENNY PIHL. Kendt fra 'Paradise Hotel'. - Jeg blev kontaktet af en caster via Tinder. De spurgte, om jeg kunne tænke mig at være med i 'Paradise Hotel'. Jeg sagde ja, fordi jeg lige var blevet single og tænkte, at der skulle ske noget. Jeg havde en gammel ekskæreste, der tog røven på mig, og som jeg var lidt negativ over. Hun så rigtig meget 'Paradise Hotel', så planen var at komme med og give hende ondt i røven. (Foto: © Kasper Månsson, Dr)
  5 / 6
 • RACHEL ELLEBYE. Kendt fra 'Årgang 0'. - Jeg har valgt at blive i programmet igennem årene, fordi jeg ville føle, det var uafsluttet, hvis jeg trak mig. Og jeg er også stolt af at have været med, fordi det jo er et stykke danmarkshistorie. Og det har nok også betydet, at jeg har fået meget nemmere ved at omgås andre mennesker. Men hvis jeg har været i en stresset situation eller lignende, kunne jeg da godt tænke, at jeg ikke orkede. Men jeg har altid holdt fast i det positive ved at være med. (Foto: © Kasper Månsson, Dr)
  6 / 6