Adoptivdatter anklager Woody Allen for sexovergreb: Jeg er blevet ignoreret i årevis

Dylan Farrow er vred over, at ingen tror på hendes anklager mod filminstruktøren Woody Allen.

Adoptivdatteren til den amerikanske stjerneinstruktør Woody Allen står fast ved, at hun som syvårig blev udsat for sexovergreb af sin adoptivfar.

Det sker i hendes første tv-interview, der blev vist på det amerikanske tv-program 'CBS This Morning'.

I interviewet fastholder hun overgrebene, som hun tidligere offentligt har beskrevet, og som Woody Allen selv har afvist.

- Hvorfor skulle jeg ikke forsøge at få ham ned med nakken? Hvorfor skulle jeg ikke være vred? Hvorfor skulle jeg ikke være ked af det? Hvorfor skulle jeg ikke føle en form for vrede over at være blevet ignoreret, ikke troet på og smidt til side i alle disse år, spørger Dylan Farrow.

Artiklen fortsætter under billedet.

Dylan Farrow på armen af hendes berømte far. Woody Allen, tilbage i 1989. (Foto: © Ron Galella, (c) Getty images)

- Alt, jeg kan gøre, er at fortælle sandheden og håbe, at nogen vil tro på mig i stedet for bare at lytte, siger hun i interviewet.

Bitter strid om forældremyndighed

Sagen blev undersøgt i 1992, men Woody Allen blev ikke tiltalt, og instruktøren mener, at anklagerne er fabrikeret af hans tidligere partner Mia Farrow, som er Dylan Farrows adoptivmor.

Interviewet med Dylan Farrow har også fået Woody Allen til at forsvare sig selv på Facebook.

Woody Allen og Mia Farrow røg i 1993 ud i et bitter opgør om forældremyndigheden over deres biologiske søn, Ronan Farrow, og adoptivdatteren Dylan Farrow, efter Woody Allen indledte en affære med Mia Farrows adoptivdatter, Soon Yi.

Soon Yi og Woody Allen er i dag gift.

Flere skuespillere har i de seneste uger valgt at lægge afstand til Woody Allen – blandt andre Timothée Chalamet og Rebecca Hall, der spiller med i den kommende film fra instruktøren.