’Bedrag’-skuespiller skal spille sammen med Rihanna i international film

Luc Bessons næste film om den legendariske tegneserie ’Linda og Valentin’ får den danske skuespiller Anders Heinrichsen på rollelisten.

Anders Heinrichsen (i midten) spiller sammen med Thomas Hwan og Thomas Bo Larsen i 'Bedrag' på DR1. (Foto: Christian Geisnæs)

Han er whistlebloweren Jens Kristian i tv-serien ’Bedrag’, der bliver vist hver søndag på DR1.

Men til næste år vil den danske skuespiller Anders Heinrichsen kunne ses i den franske instruktør Luc Bessons kommende film ’Linda og Valentin’.

Det skriver Ekstra Bladet på sin hjemmeside.

- Jeg ved ikke så meget om rollen endnu ud over, at den ikke er så stor. Men jeg har skrevet kontrakt, og jeg glæder mig selvfølgelig helt vildt til at være med i en så stor filmproduktion og møde alle de store verdensstjerner, siger Anders Heinrichsen til Ekstra Bladet.

’Linda og Valentin’ er en filmatisering af den populære science fiction-tegneserie fra slutningen af 60’erne, som blev en af de bedst sælgende tegneserier i Danmark.

Science fiction-serien handler om Linda og Valentin, der rejser i tiden mellem fjerne galakser.

Tegneserien er oprindelig tegnet af Jean-Claude Mezières og skrevet af Pierre Christin. Serien er blevet oversat til flere sprog, og film som ’Star Wars’ og ’Avatar’ menes at være inspireret af den.

På rollelisten er blandt andre sangeren Rihanna og den tidligere model Cara Delevingne.

Nyhedsbrev TAG DR.DK KULTUR MED DIG

Få seneste anmeldelser og indblik i musik, film, bøger og kunst - hver dag.

Vis alle nyhedsbreve