Bier bekræfter anden sæson af 'Natportieren'

Ifølge Susanne Bier er man allerede i gang med at skrive på opfølgeren til den stjernespækkede dramaserie 'Natportieren'.

Susanne Bier sammen med prismodtagerne Tom Hiddleston og Hugh Laurie fra den danske instruktørs roste spændingsserie 'Natportieren' (2016).

Susanne Bier havde oprindeligt tænkt den som en miniserie på bare seks afsnit.

Men første ombæring af 'Natportieren' blev i fjor så godt modtaget af både kritikerne og seerne, at den danske instruktør nu bekræfter at sæson nummer to af den stjernespækkede spændingsserie er under opsejling. Det gør hun til det britiske mediemagasin Broadcast.

Men det kan meget vel lade vente på sig, før vi ser noget til den snedige efterretningsagent Jonathan Pine, der i etteren først gik under dække som hotelportier, siden vennesæl vagt for en værre våbenslyngel.

- Vi vil alle sammen meget gerne lave sæson to, men vi vil absolut ikke lave noget, der ikke lever op til første sæson. Det ville være en meget dårlig idé, fortæller Susanne Bier.

Tre Golden Globes

Hvor første sæson var skrevet enemand af David Farr efter en bog af krimi- og spændingsforfatteren John Le Carré, er et helt hold manuskriptforfattere allerede i gang med arbejdet på sæson nummer to.

Det er endnu uvist om den britiske skuespiller Hugh Laurie dukker op i anden ombæring, men i januar vandt både ham og hovedrolleindehaver Tom Hiddleston en Golden Globe for deres præstationer. Ligesom skuespiller Olivia Colman blev hædret med en pris for sin rolle som gravid politikvinde.

De tre Golden Globes har nok ikke dæmpet lysten til at fortsætte for britiske BBC, der har er hovedproducent på spændingsserien.

Premieredatoen ligger formentlig et godt stykke inde i 2018, men det endnu er ganske uvist nøjagtig, hvornår den nye sæson får premiere.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk