BILLEDER Her er de ti skuespillere der har tjent mest hjem til Hollywood

Scarlett Johansson har slået Chris Evans væk fra førstepladsen og er nu den skuespiller, der har været garant for flest penge til Hollywoods filmselskaber, ifølge Forbes.

  • De film, Will Smith har været med i, solgte for 5,5 milliarder kroner. Dermed ligger han på 10. pladsen. (Foto: Jason Merritt © Getty Images)
  • På 9. pladsen finder vi britiske Felicity Jones fra 'Rogue One: A Star Wars Story'. Den har allerede givet et salg på 5,7 milliarder kroner. (© VCG)
  • Ryan Reynolds var et hit i 'Deadpool'. De film, han var med i, gav et salg på 5,9 milliarder kroner. Derfor får han 8. pladsen. (Foto: Lars Niki © Getty Images)
  • Henry Cavill fra 'Batman V Superman: Dawn Of Justice' gav Hollywood 6,2 milliarder kroner. En 7. plads til Cavill. (Foto: Jamie McCarthy © Getty Images)
  • Ben Affleck var også med 'Batman V Superman: Dawn of Justice', men også i filmen 'The Accountant'. Han tager derfor 6. pladsen. (Foto: Gary Gershoff © Getty Images)
  • På 5. pladsen finder vi Amy Adams fra 'Arrival'. Hun spiller også Lois Lane i 'Batman V Superman: Dawn of Justice'. 7,4 milliarder solgte de for. (Foto: C Flanigan © Getty Images)
  • Margot Robbie får 4. pladsen. Hun var med i 'Suicide Squad' og 'Legend of Tarzan'. De gav 7,9 milliarder kroner. (Foto: Matthew Eisman © 2016 Getty Images)
  • Robert Downey Jr. får en delt 2. pladsen. Han var med i 'Captain America: Civil War', som var den mest indbringende film i år. 8,2 milliarder kroner. (Foto: Jason LaVeris © Getty Images)
  • Chris Evans skal også på 2. pladsen med Robert Downey Jr. Han spillede nemlig også med i 'Captain America: Civil War'. (Foto: Don Arnold © 2016 Don Arnold)
  • På førstepladsen har vi Scarlett Johansson. Hun var med i 'Captain America: Civil War' og Coen-filmen 'Hail, Caesar!'. De gav til sammen 8,6 milliarder kroner. (Foto: VCG © 2016 VCG)
1 / 10

Scarlett Johansson, der blandt andet har spillet Black Widow i ’Captain America: Civil War’ og været med i filmen ’Hail, Caesar!’, er den skuespiller, som i år har trukket flest penge hjem til filmstudierne.

Det skriver Forbes, der har gennemgået salgstallene for de største amerikanske filmsucceser i år og sammenholdt det med navnene på skuespillerne, som var med i filmene.

Her viser det sig, at de film, som Scarlett Johansson har været med i, har indtjent 8,6 milliarder kroner på verdensplan over de seneste 12 måneder.

Se billedserien øverst i artiklen for at få overblikket over de ti skuespillere, som har bragt flest penge ind til filmselskaberne.

Facebook
Twitter