Broen vender tilbage med nye ansigter og gensyn med Saga og Henrik Sabroe

Næste og sidste sæson af Broen vender tilbage til nytår med både nye ansigter og gamle kendinge.

Sofia Helin og Thure Lindhardt, der spiller henholdsvis Saga Norén og Henrik Sabroe, i sidste afsnit af 'Broen III'. 1. januar kommer 'Broen IIII'. (Foto: Baldur Bragason © @Filmlance Int / Nimbus Film)

DRs populære dramaserie, Broen, vender tilbage den 1. januar 2018 på DR1. Det bliver sæson fire af serien, hvor Sofia Helin og Thure Lindhardt igen har hovedrollerne.

I Broen IIII vil seerne dog også kunne se helt nye ansigter. Et af dem er Ole Bornedals datter, Fanny Leander Bornedal, der havde en hovedrolle i DRs seneste julekalender 'Den Anden Verden' som Anna.

Fanny Leander Bornedal (tv.) spillede den ene hovedrolle Anna i DRs julekalender 'Den Anden Verden', hvor hun spillede side om side med Caroline Vedel i rollen som Annas tvilling, Sara. (Foto: NILS MEILVANG © Scanpix)

Fanny Leander Bornedal spillede også med i DR-serien '1864' som pigen 'Inge'.

Et andet nyt ansigt i den nye sæson af 'Broen' er Mikael Birkkjær, der også er et kendt DR-ansigt, i det han blandt andet har været med i serierne 'Borgen' samt 'Sommer'.

Michael Birkkjær har blandt andet spillet med i DRs serie 'Borgen' sammen med Sidse Babett Knudsen. (Foto: Esben Salling © Scanpix)

DRs dramachef Piv Bernth har tidligere fortalt, at sæson fire også bliver den sidste med ’Broen’.

- Uden at røbe noget om handlingen kan jeg godt sige, at den umiddelbart ikke lægger op til yderligere fortsættelse, lød det, da det sidste år blev afsløret, at en sæson fire var på vej.

Broen (på svensk Bron) fik premiere 21. september 2011 i Sverige og i Danmark 28. september. I første sæson blev der produceret ti afsnit med Sofia Helin og Kim Bodnia i hovedrollerne. Anden sæson (Broen II) havde premiere på DR1 den 22. september 2013.

Tredje sæson (Broen III) havde premiere på DR1 den 27. september 2015 med en ny hovedrolle ved siden af Sofia Helin, nemlig Thure Lindhardt i stedet for Kim Bodnia.