Casper Christensen vil erobre Norge i ny serie: Det bliver vildere end 'Klovn'

Den danske komiker er netop blevet færdig med optagelserne til en ny serie i Norge, 'Casper erobrer Norge'. 

Til næste år kan Casper Christensen opleves i en ny serie - denne gang i Norge. (Foto: pressefoto © Viaplay)

Kan Casper Christensen opnå berømmelse uden for det danske kongerige?

Det undersøger komikeren selv i en ny fiktiv dokumentarserie, en 'mockumentary', der viser hans desperate forsøg på at blive berømt i Norge.

Serien, der hedder 'Casper erobrer Norge' og er ifølge hovedpersonen selv ikke en ny 'Klovn'.

- Det bliver langt vildere, mere dokumentarisk, og i modsætning til 'Klovn', hvor hver episode er en historie, kommer historien til at strække sig over hele sæsonen, siger Casper Christensen om serien, hvor det også er lykkedes at få en masse norske berømtheder til at medvirke.

Stor velvilje fra nordmændene

Optagelserne blev afsluttet i november og serien forventes at få premiere på Viaplay og TV3 i løbet af 2019. Blandt de øvrige skuespillere, der er med i serien, er der fra nordmændenes side et velkendt persongalleri.

Hvem, det er, er endnu hemmeligt, men Viaplay afslører, at der er både verdensmestre, etablerede skuespillere og profilerede forretningsmænd på castlisten.

- Jeg er blevet mødt af en kæmpe imødekommenhed og stor velvilje fra de norske gæsteskuespillere, som jeg ikke har oplevet før. Det er jeg enormt taknemmelig for, siger Casper Christensen.

Serien er skrevet af Casper Christensen og produceret af The Bunch og Kasper Colding for Viaplay og TV3. 'Casper erobrer Norge' kommer til at bestå af otte episoder.

Facebook
Twitter