Daniel Craig tager en shaken not stirred mere: Fortsætter som James Bond

Først var han Bond. Så skulle han ikke være Bond, og nu skal han alligevel være Bond. James Bond. Men det bliver – måske – sidste gang, siger Daniel Craig.

Briten Daniel Craig bekræfter, at han vil spille James Bond, når den kommende film forventes at få premiere i 2019. (Foto: Miguel Medina © Scanpix)

Spekulationerne har været enorme om, hvem der skal spille Agent 007 i de næste udgave af den britiske filmserie om James Bond.

Men nu skulle den være god nok. Det bliver endnu engang Daniel Craig, der får rollen som den stilfulde agent.

Det bekræftede Daniel Craig, da han tirsdag aften var i det amerikanske ’The Late Show’, skriver The Guardian.

- Jeg har været ret hemmelighedsfuld om det. Jeg har lavet interviews hele dagen, og journalisterne bliver ved med at spørge, og jeg har været ret tilbageholden. Men jeg føler, at hvis jeg skal sige sandheden, så skal det være til dig, sagde Daniel Craig til 'The Late Show'-værten Stephen Colbert.

- Vi kunne godt bruge lidt gode nyheder. Daniel Craig, vil du igen spille James Bond, spurgte værten så. Hvorefter Daniel Craig udbrød et ja, som fik publikum i studiet til at juble.

Angiveligt sidste Bond-film med Craig

Alligevel ser det ud til, at holdet bag Bond-filmene ikke slipper for at gå i tænkeboks snart. For Daniel Craig signalerede, at det meget vel kan blive sidste gang, han tager det skræddersyet jakkesæt med butterfly på.

- Jeg tror, det bliver dét. Jeg vil bare gerne give den fuld gas en sidste gang, og jeg kan ikke vente, lød det fra skuespilleren.

Daniel Craig har indtil nu spillet med i fire ’Bond’-film. Den næste af slagsen ventes at komme i biograferne i 2019.

Nyhedsbrev TAG DR.DK KULTUR MED DIG

Få seneste anmeldelser og indblik i musik, film, bøger og kunst - hver torsdag.

Vis alle nyhedsbreve