Dansk skuespiller lander stor rolle i ny krimiserie på HBO

I dag blev traileren til ny krimiserie på HBO Nordic afsløret - den afslører samtidig, at der er en kendt dansk skuespiller i en fremtrædende rolle.

  • Lærke Winther spiller en stor rolle i den kommende 'Rellik'. (© HBO Nordic)
  • (Foto: © Sophia Juliane Lydolph, Scanpix)
1 / 2

Danske skuespillere er i dén grad eftertragtede internationalt for tiden.

For få uger siden kom det blandt andet frem, at Roland Møller skal spille med i Hollywood-filmen 'Skyscraper', og når den engelske krimi-thriller-serie 'Rellik' har premiere 11. september på HBO Nordic, bliver det også med en kendt dansk skuespiller på rollelisten.

Det fremgår af traileren for serien, som du kan se lige her.

Der er tale om den 41-årige Lærke Winther, der blandt andet er kendt for sine roller i 'Dicte', 'Lærkevej' og 'Når mennesker bliver spist', og der er nok ikke meget dansk 'hygge' over dén rolle.

HBO Nordic oplyser til DR, at der er tale om stor rolle, og at Lærke Winther er med i alle afsnit.

Kriminalinspektørens kone

Serien starter med et mord og en mistænkt seriemorder, men også med spørgsmålet om, hvorvidt det nu er den rette gerningsmand, der er blevet pågrebet.

Lærke Winther spiller kriminalinspektøren Gabriel Markhams kone, Lisa.

Gabriels ansigt er vansiret af ar fra morderens syreangreb, og opklaringen af forbrydelsen påvirker påvirker både hans ægteskab og selvbevidsthed, skriver HBO Nordic i en pressemeddelelse.

Gabriel Markharm spilles af Richard Dormer, der spiller Beric i Game of Thrones.

Serien vil, ud over at blive sendt på HBO Nordic, også blive vist på engelske BBC One, og det er teamet bag 'The Missing', der står bag.