Danske Roland Møller får en hovedrolle i ny Hollywood-film

Danske Roland Møller, der blandt andet spillede med i ’Under sandet’, skal blandt andre spille sammen med Dwayne 'The Rock' Johnson og Neve Campbell i filmen ’Skyscraper’.

Roland Møller (mf.) var med, da den danske film 'Under sandet' var nomineret til en Oscar i februar i år. (Foto: © Mario Anzuoni, Scanpix)

Roland Møller, der var med til Oscar-showet i Hollywood i februar, er for alvor ved at bryde igennem i udlandet.

Siden han befandt sig på den røde løber i Los Angeles, har han været med i flere internationale film – blandt andet ’Atomic Blonde’ med Charlize Theron og ’The Commuter’, der får premiere i 2018. Og nu har han fået endnu en rolle.

Det skriver det amerikanske filmmagasin Deadline.

Roland Møller får en af hovedrollerne i filmen ’Skyscraper’, som er et amerikanskproduceret gidseldrama, der foregår i Hong Kong i Kina.

Meget af filmens handling er stadig ikke afsløret, men Deadline skriver, at Dwayne 'The Rock' Johnson, som er en af Hollywoods bedst betalte skuespillere, skal spille FBI-agent i filmen.

Desuden har den amerikanske Neve Campbell, som mange vil huske fra tv-serier som ’Vi bli’r i familien’ og ’House of Cards’ samt 'Scream'-gyserfilmene, også en rolle i filmen.

’Skyscraper’ er både skrevet og instrueret af amerikanske Rawson Marshall Thurber og forventes at få premiere næste sommer i USA.