Dansker får rolle i ny James Bond-film

David Dencik er med i den kommende James Bond-film. Det er Oscar-vinder Rami Malek også.

David Dencik er i øjeblikket aktuel i Netflix-serien 'Quicksand'. Til næste år skal han være med i den 25. film om agent 007. (Foto: HANSSON KRISTER © Scanpix)

Det er ikke meget, der indtil videre er kommet frem om den nye James Bond-film.

Men nu er lidt af sløret blevet løftet.

Mens vi hverken kender til den kommende Bond-films plot eller titel, så er det nemlig sikkert, at den får premiere 8. april 2020.

Og torsdag kom det ligeledes frem, at den kommende, 25. film om agent 007 også får et dansk islæt.

På en pressekonference på Jamaica torsdag eftermidag dansk tid blev det nemlig afsløret, at dansk-svenske David Dencik skal spille med i filmen.

Han er i øjeblikket aktuel i Netflix-serien 'Quicksand' og har tidligere medvirket i blandt andet DR-serierne 'Lykke' og 'Bedrag', den internationale, anmelderroste serie 'Top of the Lake' og film som 'Mænd & Høns, 'Fasandræberne' og 'Der kommer en dag'.

Tidligere har danske skuespillere som Mads Mikkelsen og Jesper Christensen også spillet med i den succesfulde filmserie.

Oscar-vinder også med

Skuespiller Daniel Craig vender desuden tilbage i den ikoniske hovedrolle for femte og sidste gang, når 'Bond 25' får premiere om et års tid.

På pressekonferencen blev det også afsløret, at Oscar-vinder Rami Malek skal spille med i filmen i rollen som den næste Bond-skurk. Han vandt tidligere på året en Oscar for sin rolle som Freddie Mercury i 'Bohemian Rhapsody'.

- Jeg skal nok sørge for, at mr. Bond ikke får det for let i den kommende film, sagde han i en videohilsen fra New York, hvor han i øjeblikket filmer.

Udover Dencik og Malek får også Ana de Armas, Dali Benssalah, Lashana Lynch og Billy Magnussen deres Bond-debut i den kommende film om agent 007. Magnussen er, på trods af sit navn, ikke dansk.

Desuden vender Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Ben Whishaw og Jeffrey Wright tilbage i deres roller fra foregående Bond-film.

'Bond 25' bliver instrueret af Cary Joji Fukunaga og bliver blandt andet filmet i Norge, Italien og på Jamaica.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk