Dansker skal spille med i Netflix' successerie ’Stranger Things’

Anden sæson af Netflix' ’Stranger Things’ får den danske skuespiller Linnea Berthelsen på rollelisten.

Linnea Berthelsen har spillet med i to kortfilm. Men næste sommer kan hun ses i to serier - heriblandt Netflix' 'Stranger Things'. (© Panorama Agency)

Lige nu siger navnet Linnea Berthelsen dig nok ikke så meget. Men det kommer det angiveligt snart til.

Den danske skuespiller skal nemlig spille med i anden sæson af horrorserien ’Stranger Things’ på Netflix, som forventes at blive vist i juli næste år.

Det skriver agentbureauet Panorama Agency i en pressemeddelelse.

Da første sæson af serien kom ud i juli, blev den hurtigt populær – blandt andet for dens brug af elementer fra 80’ernes popkultur.

Serien handler om den 12-årige Will Byers mystiske forsvinden. Mens hans venner forsøger at finde ham, støder de på en mystisk pige med overnaturlige evner, som kender årsagen til Will Byers forsvinden.

Under uddannelse i London

Ifølge Imdb.com skal danskeren spille karakteren Roman i serien og dermed spille overfor blandt andre Millie Bobby Brown, som spiller den mystiske pige Eleven.

Linnea Berthelsen begyndte som skuespiller i sine sene teenageår og har spillet med i teaterstykker og de to kortfilm ’Teenland’ fra 2014 og ’Natskygge’ fra 2015. Samme år flyttede hun til London for at blive skuespiller, hvor hun netop har færdiggjort første år.

I 2017 er der desuden premiere på den britiske miniserie ’The Desert’, hvor hun også spiller med.

Facebook
Twitter