Denne mand kan få stjernerne til hvad som helst: Tv-vært bag kæmpe Youtube-succes fylder 40 år

Stjernernes joviale ven, talkshowvært James Corden, fylder 40 år. Danske Anders Breinholt er imponeret over hans succes.

James Corden har på tre år gjort 'The Late Late Talkshow' populært også uden for USA's grænser. Mange følger dog især programmet via Youtube. Her ses han med popstjernen Shawn Mendes (tv.) og skuespiller Lucy Liu. (Foto: CBS Photo Archive © Getty Images)

Der kommer uden tvivl til at være en række stjerner på gæstelisten, når den britiske talkshowvært og skuespiller James Corden i dag kan fejre sin 40 års fødselsdag.

For stjernerne er en fast del af James Cordens hverdag som vært på ’The Late Late Show’ på den amerikanske kanal CSB og ikke mindst programmets tilhørende klip på Youtube.

Og de kendte stiller næsten op til hvad som helst, når det er den rare og joviale James Corden, der inviterer.

I hans ekstremt populære Carpool Karaoke-indslag får han stjerner som Ariana Grande, Bruno Mars og Justin Bieber til at synge med på deres egne sange under en køretur. Indslagene har deres eget liv på Youtube, og nogle er sikkert ikke klar over, at de er en del af et tv-talkshow.

Lige nu er hans køretur med Adele vist mere end 184 millioner gange.

James Cordens største Carpool-hit på Youtube er og bliver hans biltur med popstjernen Adele fra 2016, hvor Adele også imponerede som rapper. Klippet har over 184 millioner visninger. (Foto: CBS Photo Archive © Getty Images)

Han har også poseret som undertøjsmodel med David Beckham, kastet sig ud fra et fly med Tom Cruise og spist ildelugtende madvarer med Gordon Ramsey, så talkshowværten er ikke bange for at udfordre sig selv på skærmen.

'Noget af det største på internettet de senere år'

Den danske ’Natholdet’-vært, Anders Breinholt, kan godt lide James Cordens britiske, ligefremme og jordnære stil og er imponeret over, at han på bare tre år som vært på talkshowet har formået at banke en så solid succes på benene med sin ’europæiske stil’ over there.

- James Corden er ikke ondskabsfuld overfor sine gæster på nogen måde, som nogle af de andre værter kan være – han er altid jovial, måske endda næsten for meget indimellem, siger Anders Breinholt.

Da James Corden i 2015 fik værtsjobbet som afløser for skotske Craig Ferguson på 'The Late Late Show', var han mest kendt som skuespiller på den anden side af Atlanten. Og han er faktisk stadig at finde på det store lærred – lige nu er Corden aktuel med familiefilmen ’Peter Kanin’.

Alligevel er det i dag tv-jobbet, som de fleste forbinder ham med. Ikke mindst takket være de mange muntre Carpool Karaoke-indslag på Youtube. Seneste gæst i bilen var popstjernen Ariana Grande.

- Carpool Karaoke er måske noget af det største, internettet har set de senere år. Det er jo bare supergodt indhold, og stjernerne virker søde og sympatiske, selvom de sikkert ikke altid er det, siger Anders Breinholt.

Den kendte kok Gordon Ramsay sagde tidligere i år ja til at deltage i en omgang 'Spill Your Guts or Fill Your Guts' med James Corden, hvor man må spise ildelugtende mad, hvis man vil undgå pinlige spørgsmål. (Foto: CBS Photo Archive © Getty Images)

Han er selv særligt begejstret for det tilbagevendende indslag, hvor Corden sammen med en gæst skal spise sære ting såsom oksepenis og skorpion eller drikke en fiske-smoothie, hvis man vil slippe for at svare på et spørgsmål.

- Hans ’Spill Your Guts’ er en af de sjoveste lege i talkshow overhovedet. Især den med hans talkshowkonkurrent Jimmy Kimmel er rigtig sjov, fordi Corden skal nævne to af de kameramænd, der er i salen, og det kan han ikke, siger Anders Breinholt.

Breinholt fik ikke en selfie med Corden

Anders Breinholt har selv oplevet James Corden, da han sammen med nogle kolleger sidste år var i Los Angeles for at se talkshowet og for at blive vist rundt på redaktionen.

Og her kunne den danske vært godt mærke, at Corden i høj grad også selv er en stjerne. I hvert fald fik Breinholt aldrig taget sig sammen til at få taget et billede med ham, selvom ’det sikkert havde givet 2000 likes på Instagram’.

- Jeg overvejede, om jeg skulle gå hen og hilse på ham – det ville andre nok have gjort – men så tænkte jeg: ’Aj, det er jo hans arbejdsplads, og så kommer der en eller anden idiot fra Danmark og vil have en snak og en selfie’. Så jeg droppede det, fortæller Breinholt en smule ærgerlig.

Vært Anders Breinholt kan også posere med stjernerne - her ses han med sanger Christopher (tv.). James Corden fik han dog ikke en selfie med. (Foto: Simon Læssøe © Scanpix)

Hvis Anders Breinholt skulle sende en hilsen til dagens fødselar, ville han opfordre Corden til at erkende, hvad han er værd:

- Kontrakten, han skrev under på for tre år siden, byder sikkert på en halvdårlig løn efter amerikanske forhold, og så fik han jo kæmpe succes efter bare et halvt år. Så jeg synes, han skulle sikre sig en god løn i sin næste kontrakt – og så bliver han sikkert den bedst betalte talkshowvært derovre. Så jeg vil bare sige: Tillykke med det og tillykke med fødselsdagen. Du gør det godt!