Disney laver opfølger til kæmpesuccesen ’Frost’

Elsa, Anna og snemanden Olaf vender alle tilbage, når Disney laver endnu en 'Frost'-film.

Disney bekræfter, at der kommer en toer af den succesfulde Frost, hvor snemanden Olaf igen er med. (Foto: Foto: Screendump fra YouTube © Walt Disney Animation Studios. Disney's Frozen Official Trailer)

”Skal vi ikke lave en snemand?” – synger prinsesse Anna til sin søster dronning Elsa, som ved hjælp af sine magiske kræfter tryller den levende snemand Olaf frem.

Børn og barnlige sjæle verden over har taget karaktererne, det magiske univers og sangene fra filmen ’Frost’ til sig, og eventyrhistorien er blevet en kæmpesucces for Disney.

Der har længe været rygter om endnu en ’Frost’-film. Og nu kan fans af Elsa, Anna og Olaf godt begynde at glæde sig, efter Disney har offentliggjort, at der med sikkerhed kommer en ’Frost 2’.

Det skriver The Guardian.

Rekorder på stribe

’Frost’-filmens enorme popularitet har resulteret i en samlet indtjening på omkring 1,3 milliarder dollar på verdensplan, svarende til lige over 9 milliarder danske kroner.

’Frost’ ligger dermed nummer fem på listen over film med størst samlet indtjening gennem tiden, hvor film som ’Titanic’ og ’Avatar ’ ligger nummer et og to.

’Frost’ ligger nummer et på listen over bedst indtjenende animationsfilm, hvor den har overhalet store succeser som ’Løvernes Konge’ og ’Find Nemo’.

Og den første film ligger ligeledes nummer et som den bedst indtjenende musical og har dermed overhalet ’Mamma Mia’ og igen ’Løvernes Konge’.

I 2014 vandt ’Frost’ desuden en Oscar som ’Bedste animerede film’ og fik endnu en i kategorien ’Bedste sang’ for nummeret ’Let It Go’, der bliver sunget af Idina Menzel. På dansk synger Maria Lucia den popilære sang.

Kører på succesen

Udover selve filmens indtjeninger har 'Frost' også haft et stort salg i legetøj, tøj og andet tilbehør fra filmen. Alene i USA er der for eksempel solgt omkring 3 millioner Elsa- og Anna-kjoler.

Hvis fans af ’Frost’ har svært ved at vente på den nye film, kan de i øjeblikket opleve filmens magiske univers i en ’Frost’-kortfilm.

Den syv minutter lange kortfilm kan ses i biograferne, hvor den bliver sendt inden en anden eventyrfortælling fra Disney, ’Eventyret om Askepot’.

Plottet i 'Frost 2' er endnu ikke blevet afsløret, men både Elsa, Anna og Olaf vender tilbage til det magiske frost-univers. Det er endnu uvist, hvornår ’Frost 2’ får premiere.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter