Ditte og Louise vil lave en spillefilm

Selvom det er slut med serien på DR, så har vi ikke set det sidste til Ditte Hansen og Louise Mieritz, forsikrer de to kvinder.

Der er igen smil hos Ditte Hansen (tv.) og Louise Mieritz. Efter DR har sagt nej tak stil en 3. sæson af serien 'Ditte og Louise', melder de to nu ud, at de vil lave en spillefilm. (Foto: Malene Koops Grønborg © dr)

- Vi skriver og skriver, så det bløder ud af ørerne, men holder det tæt ind til kroppen lidt endnu. Det eneste, vi lover, er, at det bliver sjovt.

Sådan lyder det fra Ditte Hansen til www.bt.dk.

Hun og Louise Mieritz afslører nemlig nu, at de vil lave en spillefilm.

I december blev det besluttet, at DR ikke vil hyre kvinderne til en sæson 3 af komedieserien 'Ditte og Louise'.

- Der skal ikke herske tvivl om, at DR1 har været rigtig glad for ’Ditte & Louise’, lød det dengang fra Pil Gundelach Brandstrup, kanalchef for DR1.

- Det er ikke en naturlov, at vores dramaserier forløber i tre, fem eller seks sæsoner. Vi vurderer det løbende, og nu ønsker DR1 at give plads til nyt indhold. I 2017 giver DR1 plads til andre tematikker, sagde hun.

Det var Ditte Hansen og Louise Mieritz noget rystede over, men det har ikke slået dem ud.

- Nu laver vi bare en spillefilm,« siger hun til bt.dk.

- Vi rider stadigvæk på den bølge af ’lovestorm’, som vi blev mødt med, da nyheden kom frem. Vi blev meget rørte og stolte over det. Og det har givet os sindssygt meget energi, siger Louise Mieritz.

De er desuden begge to nomineret til en Robert som årets kvindelige hovedrolle i serien, samt for årets korte tv-serie.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk