Efter første afsnit af ’X Files’: Fans er vildt begejstrede

Amerikanerne har allerede set første afsnit af X Files, og flere af dem gyser og roser serien på Twitter.

Skuespillerne Gillian Anderson og David Duchovny, som er med i 'X Files' deltog tidligere i januar til Fox' premiere på den nye sæson i Los Angeles. (Foto: Vincent Sandoval © Wire Image/Getty Images)

Mens vi herhjemme må vente til på torsdag for at se første afsnit af den nye omgang ’X Files’, så kunne tage amerikanerne tage hul på serien allerede søndag.

Og vi har tilsyneladende noget at glæde os til, hvis man skal tro twitterbrugerne. En af dem, der roser det første afsnit, er Michael Wood, der mener, at det var en forrygende start.

Den nye sæson får også flere fans til at huske tilbage på de uhyggelige episoder i seriens første afsnit fra 90’erne. Og scener med bizarre væsner, der får sarte sjæle til at holde sig for øjnene, ser også ud til at være med i 10. sæson.

Det er ikke kun uhyggen, flere har savnet ved 'X Files'. Den britiske skuespiller Gillian Anderson, der spiller Scully, får nemlig også søde ord fra flere på Twitter .

Hvis nogen skulle være i tvivl, så åbner den nye sæson også med det oprindelige, uhyggelige musikstykke, som mange husker fra 90'erne.

Dog er ikke alle begejstrede for, at serien er vendt tilbage.

Heller ikke New York Times' anmelder er topbegejstret for den nye sæson. Hun skriver, at første afsnit rummer så mange tråde og løse ender, at selv 'X Files'-kendere kan blive udmattede.

- Ligesom Mulder vil jeg gerne tro, men med en rodet begyndelse som denne, så gør Chris Carter (seriens skaber, red.) og holdet det ret svært, skriver Kaly Soto.

På torsdag vises 'X Files' på TV 3+ og Viaplay. Samme dag kan du på dr.dk læse Tobias Bukkehaves anmeldelse af det første afsnit.

Der er tilsyneladende noget at glæde sig til, hvis man har planer om at se de nye afsnit af The X-Files.

Opslået af DR Nyheder på 25. januar 2016

Nyhedsbrev TAG DR.DK KULTUR MED DIG

Få seneste anmeldelser og indblik i musik, film, bøger og kunst - hver torsdag.

Vis alle nyhedsbreve