En af 'de bedste tv-serier nogensinde' bliver til film - og internettet er ved at eksplodere af forventning

Traileren til 'El Camino: A Breaking Bad Movie' er blevet set over syv millioner gange på under et døgn.

Den amerikanske skuespiller Aaron Paul fortsætter i rollen som Jesse Pinkman i filmfortsættelsen 'El Camino: A Breaking Bad Movie', der får premiere på Netflix 11. oktober. (Foto: © Ben Rothstein/Netflix, © 2019 Netflix)

- Okay Netflix, du vinder. Jeg vil se Breaking Bad for tiende gang så.

- Hvem ellers kan ikke stoppe med at se denne trailer? Jeg er så spændt!

- Jeg elsker, hvordan de (Netflix) kun viser to procent af plottet. De ved, at alle Breaking Bad-fans alligevel kommer til se filmen.

- El Camino og Joker.... Hvilken tid at være i live i!

Sådan lyder et lille udsnit af de mange kommentarer på Youtube og Reddit, efter at traileren 'El Camino: A Breaking Bad Movie' har ramt internettet.

I skrivende stund er den blevet set syv millioner gange og kommenteret mere end 21.000 gange på under et døgn på Youtube.

Serieekspert: Traileren får mine forventninger til at stige

Breaking Bad-serien handler i grove træk om kemilæreren Walter White (Bryan Cranston), der i begyndelsen af serien bliver diagnosticeret med dødelig lungekræft. I forsøget på at sikre sin families økonomiske fremtid, begynder han at fremstille og sælge methamfetamin med Jesse Pinkman (Aaron Paul) som tvivlsom håndlanger.

Serien væltede sig i roser og høje seertal, da den kørte, og mange anser den for at være blandt de bedste serier, der nogensinde er lavet. The Guardian har placeret den på en femteplads på deres liste over århundredets serier, og Rolling Stone Magazine har serien på en tredjeplads over verdens bedste serier.

Breaking Bad blev første gang sendt i 2008 og stoppede i 2013 efter fem succesfulde sæsoner og seks Emmy-statuetter.

Derfor var det en stor overraskelse, da streaminggiganten Netflix i sidste måned offentliggjorde, at en Breaking Bad-film var på vej med seriens skaber, Vince Gilligan, bag roret.

Breaking Bad vandt flere af de helt store priser ved Emmy-uddelingen i 2014. Breaking Bad vandt for bedste dramaserie, Bryan Cranston (th.) vandt for bedste hovedrolle og Aaron Paul og Anna Gunn vandt for bedste birolleskuespiller og skuespillerinde. (Foto: © mark Ralston)

Netop det faktum, at Vince Gilligan også står bag Breaking Bad-filmen, får serieekspert Frederik Dirks Gottliebs forventninger til at stige.

- Heldigvis er det Vince Gilligan, som instruerer og skriver filmen, ligesom han gjorde i serien. Det er ikke fordi, han har voldsom meget erfaring med at lave film, men det bliver spændende at se, om det ender ud som et forlænget afsnit eller en regulær filmisk oplevelse, siger han og fortsætter:

- Filmen er ikke et forsøg på at lave en prequel eller spin-off - det er en direkte fortsættelse af Jesse Pinkmans (Aaron Paul) historie, hvor serien sluttede. Så er det klart, at alle os fans går fuldstændig i baglås.

Frederik Dirks Gottlieb er selv stor fan af serien, og den var en medvirkende årsag til, at han den dag i dag beskæftiger sig med serier som levevej.

Og selvom han prøver at styre sine forventninger til 'El Camino: A Breaking Bad Movie' af frygt for at blive skuffet, så blev de skudt i vejret, da han så traileren.

- Rent visuelt ser den ud til at overstige serien, og det ligner en Aaron Paul i total topform, så jeg glæder mig. Traileren har virkelig pirret min nysgerrighed, lyder det fra Frederik Dirks Gottlieb.

'El Camino: A Breaking Bad Movie' får premiere den 11. oktober på Netflix.

(Foto: © Courtesy Netflix, Courtesy Netflix)