Endelig: Efter 14 år kommer opfølgeren til 'Love Actually'

Mange af skuespillerne fra den første film er også med i opfølgeren, der bliver lavet for at samle penge ind til velgørende formål.

Martine McCutcheon og Hugh Grant, der spillede henholdsvis assistent og premierminister i 'Love Actually', er begge med i den nye korte opfølger, der kommer til foråret. (Foto: Universal Studios Pictures © Shooting Star)

Siden den udkom i 2003, er fans vendt tilbage til den igen og igen, fordi det har været svært at finde en arvtager, der på samme måde kan tilfredsstillede ens kolde vinterhjertes behov for varme, humor og romantik.

Men nu får 'Love Actually' en 2'er.

Det skriver New York Times.

Der er dog ikke tale om en spillefilm i fuld længde, men om en kortfilm som instruktøren på den oprindelige film, Richard Curtis, der også står bag film som 'Fire Bryllupper og en Begravelse' og 'Bridget Jones' Dagbog', skal instruere.

Mange af de oprindelige skuespillere er også med om bord igen.

Det gælder blandt andre Hugh Grant, Martine McCutcheon, Keira Knightley, Colin Firth, Liam Neeson, Andrew Lincoln og Rowan Atkinson, der i den nye film, der finder sted 14 år efter den gamle, vil indtage deres oprindelige roller.

En film mod fattigdom

Kortfilmen bliver lavet i anledning af den såkaldte Red Nose Day, der samler penge ind for at bekæmpe fattigdom.

- Jeg havde aldrig drømt om at lave en opfølger til 'Love Actually', men jeg tænkte, at det kunne være sjovt at lave ti minutter og se, hvor alle karaktererne er i dag, siger Richard Curtis ifølge New York Times.

Filmen bliver vist på britiske BBC One den 24. marts og på amerikanske NBC den 25. maj.

Facebook
Twitter