Fan af Venner? Nu kan du købe Joeys pingvinbamse og Monicas kalkun

Adskillige rekvisitter fra tv-serien 'Venner' udbydes snart på auktion.

Matthew Perry (Chandler), Jennifer Aniston (Rachel), David Schwimmer (Ross), Courteney Cox (Monica), Matt Leblanc (Joey) og Lisa Kudrow (Phoebe) var stjernerne i 'Venner', der fik ti succesfulde sæsoner fra 1994-2004. (Foto: Warner Bros. Television)

Kan du huske dengang, Chandler sagde 'Jeg elsker dig', mens Monica havde en hel kalkun på hovedet? Eller da Joey og Chandler blev udsat for tyveri, og det eneste, der var tilbage i lejligheden, var en kano?

Nu kan både kanoen og en autoriseret kopi af kalkunen blive din, når disse rekvisitter og mange andre fra tv-serien 'Venner' kommer på en verdensomspændende auktion i starten af december.

Det skriver blandt andet CNN.

For selvom det er 25 år siden, at det første afsnit af 'Venner' løb over fjernsynsskærmen, er interessen for Monica, Phoebe, Rachel, Chandler, Ross og Joey stadig brandvarm.

For nylig lagde Jennifer Aniston Instagram ned, da hun debuterede med et billede af alle vennerne samlet. Og her en måned senere har hun allerede 20 millioner følgere.

Tidligere i år lavede Lego et helt særligt 'Venner' byggesæt, og i New York åbnede et midlertidigt 'museum', hvor du blandt andet kan slænge dig i 'Central Perk'-sofaen.

Alt sammen fordi man i år har fejret 'Venners' 25 års jubilæum.

Monica og Chandlers bryllupsinvitation fra sæson 7 kommer også på auktion. Prisen vurderes til at ende på mellem 6.750-10.000 danske kroner. (© Warner Bros. Entertainment)

Overskud går til godt formål

Blandt nogle af de originale rekvisitter, du kan købe, er Joeys sovepingvin, Hugsy. Den vurderes til en pris svarende til 6.750 til 10.000 danske kroner.

Joey Tribbianis elskede sovepingvin 'Hugsy' kan blive din, når den kommer til salg på auktion i december. (© Warner Bros. Television)

Og den føromtalte kano vurderes til en pris på mellem 27.000 til 40.000 kroner.

Det er Warner Bros. Television og auktionshuset Prop House, der i fællesskab står for auktionen, som foregår online fra den 3. december og slutter den 17. december.

Du kan se alle rekvisitterne, der er til salg på auktionen, og samtidig registrere dig her.

Pengene fra auktionen går til The Trevor Project, som er en organisation, der forebygger selvmord og kriser blandt unge LGBT-personer.

Når det nu handler om 'Venner', så kan du passende finde ud af, hvem du er fra den ikoniske 90'er-serie ved at tage quizzen herunder.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter