Fanny og Caroline spiller tvillinger i 'Den Anden Verden': Vi er blevet som rigtige søstre

De kendte hinanden i forvejen, men efter at have indspillet en hel julekalender sammen, har Fanny Leander Bornedal og Caroline Vedel fået et særligt forhold.

De gik til dans sammen, så de kendte hinanden i forvejen, men var ikke 'bedste veninder'.

Men da Caroline Vedel og Fanny Leander Bornedal opdagede deres fælles passion for skuespil, gik det stærkt.

De gik til samtlige castings til 'Den Anden Verden' sammen, de sov sammen, læste manuskript sammen og var i det hele taget sammen i stort set alle af døgnets timer.

Og det har betydet, at de to 16-årige piger, der har hovedrollerne som tvillingesøstrene Anna og Sara i 'Den Anden Verden', i dag føler sig som rigtige søstre.

- Altså vi er jo ikke 'blodsøstre'..., siger Caroline Vedel.

- Men vi er 'twins'!, siger Fanny Leander Bornedal.

- Ja, det synes vi i hvert fald selv, vi er, ha ha... Vi er så meget sammen, og vi er så ens, fortæller Caroline Vedel.

Begge to eller ingen af dem

Da de skulle til den første casting til 'Den Anden Verden' fulgtes de ad og satte sig sammen. Pigerne tror også, at enten kom de begge to med i julekalenderen, eller også gjorde ingen af dem.

- Jeg tror, det var begge to eller ingen af os. Vi dystede mod nogle andre 'par', men vi var selvfølgelig aldrig helt sikre på, om vi blev skilt ad, siger Caroline Vedel.

Det blev de heldigvis ikke.

- Vi lærte hinanden bedre og bedre at kende, og vi fik mere og mere til fælles. Og så fandt vi jo ud af, at vi brænder for det samme, siger Fanny Leander Bornedal.

- Og så er det jo helt fantastisk, at vi får lov til at spille sammen, siger Caroline Vedel.

Bliver man sat i bås, hvis man har spillet med i en julekalender? Hør pigernes svar på det her:

Hepper på hinanden

Pigerne er spændte på, hvad der kommer til at ske med deres fremtidige karrierer, når julekalenderen er blevet sendt. Men de har allerede gang i nye projekter.

- Jeg er i gang med noget, som jeg ikke tror, jeg må afsløre. Så har jeg nogle optagedage her i gymnasiet, siger Fanny Leander Bornedal.

- Og jeg har lige afsluttet en fed kortfilm med en dygtig instruktør. Og så har jeg haft en lille rolle i den tv-serie, der hedder 'Mercur', siger Caroline Vedel.

Se hele musikvideoen fra 'Den Anden Verden' her:

De er enige om, at de hepper på hinanden, når det handler om fremtiden - også selvom det kan betyde, at den anden ikke bliver valgt til en rolle.

- Det er jo klart, at vi nogle gange går til de samme castings, og vi spiller også lige godt, men vi er bare forskellige typer, siger Caroline Vedel.

- Hvis den ene får en rolle, så siger vi bare: Ej, hvor fedt, tillykke! Og så er vi bare sindssygt stolte af hinanden, siger Fanny Leander Bornedal.

Hør de to piger fortælle om deres venskab i videoklippet øverst i artiklen.

Her har du set dem før:

  • Caroline Vedel er 16 år gammel og har tidligere haft roller i kortfilmen ’The Day I Stop Dancing I’m Dead’ (2010) og tv-serien ’Hjørdis’ (2014).

  • Fanny Leander Bornedal har tidligere haft roller i filmene ’Kærlighed på film’ (2007) og ’Fri os fra det onde’ (2009) samt i DRs tv-serie '1864' (2014).