Fans går amok over ny Star Wars-trailer: 'Jeg forventer et kæmpe intergalaktisk slagsmål'

Den imødesete sidste trailer til 'The Rise of Skywalker' er landet.

Den danske Star Wars-fan Kenneth Svingholm glæder sig især til at blive klogere på hovedrollen Reys skæbne og fortid. (Foto: Lucasfilm Ltd. © (c) 2019 ILM and Lucasfilm Ltd.)

- Jeg græder! Jeg kan slet ikke vente med at se filmen.

- Hvorfor føler jeg, at The Rise of Skywalker vil få mig til at græde?

- Ja, det første jeg gjorde, da jeg gik ind i min lejlighed for få minutter siden, var at tænde for tv'et, åbne Youtube-appen og se traileren til 'The Rise of Skywalker'. Mere end én gang.

Sådan lyder et udsnit af kommentarerne på blandt andet Twitter, da fans fra hele verden lige nu har svært ved at skjule deres begejstring, efter at den seneste og sidste trailer til 'The Rise of Skywalker' udkom mandag aften.

Og filmen er ikke 'bare' endnu en Star Wars-fortsættelse. Faktisk er 'The Rise of Skywalker' den 9. og sidste film i Skywalker-sagaen, hvor den første film 'Star Wars: A New Hope' fik premiere helt tilbage i 1977.

Efter 42 år når sagaen altså sin ende den 18. december, hvor 'The Rise of Skywalker' får premiere i danske biografer.

Den lidt over to minutter lange trailer tager seeren med ud i galaksen, mens kampen mellem modstandsbevægelsen 'The Resistance' og 'The First Order' for alvor spidser til.

I traileren ser man blandt andre Rey (Daisy Ridley) løbe igennem en jungle, mens hun forbereder sig på at kæmpe mod Kylo Ren (Adam Driver).

Se den sidste og endelige trailer til 'The Rise of Skywalker' herunder.

Trailerne vil helt sikkert holde liv i de mange fanteorier, som florerer på diverse diskussionsfora. Vil Kylo Ren og Rey udkæmpe det ultimative slag, eller vil de join forces og kæmpe mod kejser Palpatine, der ser ud til at have rejst sig fra de døde?

Traileren fik premiere i reklamepausen i NFL-kampen mellem New England Patriots og New York Jets mandag aften, og at dømme ud fra salget af forsalgsbilletter, var det en god taktik for Disney, der står bag det sidste kapitel i Star Wars-sagaen.

Amerikanske CNBC skriver, at 'The Rise of Skywalker' solgte 45 procent flere forsalgsbilletter den første time end kæmpe-succesen 'Avengers: Endgame'.

Superfan forventer endelig svar på mysterie

En, der glæder sig helt enormt til den 18. december, er den danske Star Wars-superfan Kenneth Svingholm.

Til dagligt er han tømrer, mens han i sin fritid dyrker alt, hvad der minder om Star Wars. Og han har store forventninger, efter han har set den nye trailer.

- Jeg forventer et kæmpe intergalaktisk slagsmål, hvor de gode vinder til sidst. Og så forventer jeg, at det bliver rigtig flot at se på. Traileren er i hvert fald vanvittig flot, siger han.

Adam Driver spiller rollen som Kylo Ren i 'The Rise of Skywalker - den 9. og sidste film i Skywalker-sagaen. (Foto: Lucasfilm © (c) 2019 and TM Lucasfilm Ltd.)

Hovedrollen Reys skæbne og forhistorie er måske det, som Kenneth Svingholm glæder sig allermest til at blive klogere på.

- Det glæder jeg mig virkelig til, for der er så mange teorier derude. Hvor kommer hun fra? Hvem er hendes forældre? Er hun Skywalker? De spørgsmål håber og regner jeg med at få svar på, siger han.

Herunder kan du lære Kenneth Svingholm lidt bedre at kende og ved selvsyn se, hvor stor en Star Wars-fan, han er.