Filmselskab dropper ’Terminator’ og satser i stedet på ’Baywatch’-film

En ny ’Terminator’-film skulle have været udkommet i 2017. Men filmselskabet Paramount dropper muskelrobotterne og viser i stedet standbabes og sixpacks fra 90’er-serien ’Baywatch’.

90'er-serien 'Baywatch' bliver lavet som film og vil efter planen blive vist i de amerikanske biografer i 2017. Billedet her stammer fra tv-serien. (© Getty Images/NBCU Photo Bank)

Er du vild med Arnold Schwarzenegger, robotter og dommedagsfilm, så er der dårligt nyt. Til gengæld kan du glæde dig, hvis du savner californiske livreddere klædt i røde shorts og badedragter.

Det amerikanske filmselskab Paramount havde planlagt at sende en opfølger til ’Terminator: Genisys’ i biograferne i 2017, men planerne er nu droppet.

I stedet hiver selskabet en anden klassiker i biograferne, når de californiske livreddere fra 90'er-tv-serien ’Baywatch’ springer i bølgerne på det store lærred.

Det skriver flere amerikanske medier – heriblandt The Hollywood Reporter.

Baywatch-hold skal redde kysten

På rollelisten i den kommende ’Baywatch’-film vil man blandt andre kunne se Alexandra Daddario, som har været med i ’American Horror Story’, Dwayne Johnson, der er kendt fra ’Fast & Furious’, og Zac Efron, som er kendt fra filmene ’High School Musical’ og ’Neighbors’.

Ifølge The Hollywood Reporter vil ’Baywatch’ handle om en gruppe livreddere, der bliver nødsaget til at alliere sig med en ung olympisk sportsudøver - spillet af Zac Efron - for at redde den californiske kyst.

At Paramount dropper 'Terminator' kommer ikke som en overraskelse for de amerikanske filmmedier. ’Terminator: Genisys’, der havde premiere sidste år, blev set som en skuffelse og gav ”kun” et salg på 440 millioner dollar globalt set.

Nyhedsbrev TAG DR.DK KULTUR MED DIG

Få seneste anmeldelser og indblik i musik, film, bøger og kunst - hver torsdag.

Vis alle nyhedsbreve