Gina Jaqueline skabte en mediestorm: Nu er hun færdig med sugardating

Den 27-årige hovedperson i DR3-serien 'Gina Jaqueline - en sugardaters fortælling' har fundet en kæreste.

Gina Jaqueline vil ikke sugardate igen. (Foto: © Mads Joakim Rimer Rasmussen, Scanpix)

Det skabte stormvejr på Facebook og i aviserne, da 27-årige Gina Jaqueline stod frem som såkaldt 'sugardater' i DR3-serien 'Gina Jaqueline - en sugardaters fortælling'.

Her fortalte hun åbent, hvordan hun bruger en hjemmeside til at komme i kontakt med velhavende mænd, som hun dater for penge, og som hun også har sex med. Og det var noget, der skabte forargelse og furore.

Men er nu sugardating lagt på hylden for Gina, hun har nemlig fundet kæreste.

- Jeg sugardater ikke længere og har egentlig ikke gjort det i lang tid. Jeg har fået en kæreste, som jeg har mødt igennem sugardating, så på den måde er det jo selvfølgelig lidt kontroversielt, siger hun i Aftenshowet og fortsætter:

- Jeg havde slet ikke regnet med, at man kunne finde ægte kærlighed på de platforme. Men ikke desto mindre er det sket for mig, og jeg har aldrig været så forelsket før, lyder det fra en tydeligt glad Gina Jaqueline.

Det der ikke måtte ske

I DR3-serien taler hun da også om, at hun har forelsket sig i én af de to mænd, som hun dater, og som hun omtaler som 'advokaten'.

Her ser vi både en forelsket og frustreret Gina Jaqueline tale om, at det var netop dét, der ikke måtte ske.

Men nu ser det altså ud til, at holdningen er blevet en anden for den 27-årige tidligere sugardater, der dog ikke fortæller direkte, om det er 'advokaten' der er blevet hendes kæreste.

Selvom Gina Jaqueline har fundet kærligheden, er det dog ikke uden konsekvenser, at hun har været med i programmet, fortæller hun.

- Jeg havde en oplevelse, da jeg var ude at spise med min kæreste - det har vi ellers undgået ret meget - hvor der også var én, der havde brug for at ytre sig højlydt, siger hun, dog uden at afsløre, hvad der præcis blev sagt.

Vil ikke sugardate igen

Efter DR3-serien har debatten gået på, hvorvidt sugardating er prostitution eller ej. Men det er op til sugardaterne selv at definere det, mener hun.

- Sugardating er, hvad man gør det til. Det er ikke op til mig at vurdere, om det er prostitution eller ej. Det har det ikke været for mig i denne omgang, fordi jeg har grebet det an på en anden måde. Jeg har ikke følt, det har været prostitution, men i stedet dating med fordele, siger hun og understreger, at det var ægte relationer hun havde, til de to mænd, hun datede.

Alligevel fortæller hun, at hun ikke kommer til at oprette en profil på et sugardating-site igen.

- Jeg kommer ikke til at sugardate igen. I og med at jeg har mødt min kæreste, har jeg fundet ud af, hvordan det rigtigt skal føles. Det har været en øjenåbner, siger hun.

- Der er sket nogle ting, så jeg ikke har lyst til at være sammen med andre. Så jeg kan ikke forestille mig, at jeg har lyst til at være sammen med 'tilfældige' på den måde, siger hun.

Du kan se alle fire afsnit af 'Gina Jaqueline - en sugardaters fortælling' på DR TV lige her.